ИНЦИДЕНТИ

Свинщина! Полицай бие жена, защото отказва да слезе от автобус! (видео)

Свинщина! Полицай бие жена, защото отказва да слезе от автобус! (видео)

Видео със скандалното отношение на полицай към жена в автобус заради непродупчен билет взриви социалните мрежи. Клипчето е заснето и качено във Фейсбук от Теодора Батева, която е била по същото време в автобус №49.
Screen shot 2016-05-31 at 1_22_22 PM
Според разказа на Батева, пътничката е имала билет, но не е успяла да го продупчи, защото го е търсила в чантата си. В това време се качил контрольор, който познал да вика на жената у е поискал помощ от полицаите, за да бъде свалена жената. Видеото показва още как униформените веднага се заемат с тази жена и по изключително груб начин я изблъскват и извеждат от автобуса.
ВИЖ ВИДЕОТО ТУК:
Ето и пълният коментар на авторката на видеото:

„Ето на какво станах свидетел днес в автобус 49, на спирката на завод „Нестле“ ПОЛИЦАЙ БИ ЖЕНА, защото отказа да слезне от автобуса и да си даде личната карта при положение, че не беше нередовна. Две минути след като потеглихме от началната спирка контрола се качи на първата за проверка. Жената тъкмо ми подаде билета си да го перфорирам, защото го търсеше по време на тези две минути, откакто се е качила. Дойде контрольор, започна да вика, че е нередовна, дойде още един, крещяха, като луди. Хората я защитихме, естествено, защото жената си беше в правото. Ако беше циганка никой нямаше и да я проверява. След това се намесиха двама крупни полицаи от Столична полиция, КОИТО НЕ СЕ ПРЕДСТВИХА и започнаха да крещят. (най-вече единият, този, биячът). След като жената отказа да слезне, полицаят, крещейки жестоко, я задърпа грубо и я свлече от рейса. А на нас свидетелите ни беше наредено да не даваме мнения, защото не сме компетентни. Егати полицейския произвол. В каква държава живеем и какви хора сме?! 🙁 И няма да подам сигнал в полицията, защото никой нищо няма да направи. Май само господари на ефира ще свършат работа…Не снимах от началото, не се вижда лицето на побойникът, току виж и мен ме набият….“

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024