ОБЩЕСТВО

Валя Балканска избухна: Повече няма да участвам на Роженския събор! Вижте причината!

Валя Балканска избухна: Повече няма да участвам на Роженския събор! Вижте причината!

1468777610-valya-balkanska

Валя Балканска повече няма да пее на събора в Рожен. Това заяви голямата наша певица пред bTV. Причината за решението й е комерсиализирането на събора. На въпрос дали ще вземе участие в него идната година, тя отсече: Не, никога повече!

Тази година съборът на Рожен събра над 200 000 души през трите дни. Събитието обаче бе опорочено по много линии. От една страна – управниците ни не пропуснаха да си направят поредния пиар, заради което логично бяха освиркани.

От друга – търговците се оляха съвсем с драконовски цени. При това без да спазват никакви правила на търговията, без касови бележки, ей така – на самотек.

Пловдивско семейство, присъствало на събора в Рожен буквално е било одрусано да плати огромна сметка за скромен обяд, който са си поръчали на едно от множеството капанчета, разположени около сцените, съобщи „Марица“..

„Двамата със сина ми си харесахме едно от тях – със скара на открито и няколко пластмасови масички и столчета. Поръчахме си по две наденички с гарнитура – за единия лютеница, а за другия – топка млечна салата. Взехме си и една питка“, разказва мъжът.

Какво било учудването му обаче, когато срещу това скромно меню, поднесено в пластмасова тарелка, продавачът му поискал сметка от 34 лева.

„Направо си глътнах езика, но платих. Продавачът така и не ми даде касова бележка“, допълва шокираният мъж.

Никъде на капанчето не били сложени цени и така хората се лъжели. След това мъжът разпитал хората наоколо и останал като гръмнат като чул, че пилешката пържола струвала цели 10-12 лева.

Освиркаха и Цецка Цачева на събора в Рожен“.  Ами така де, така се посрещат звездите от „елита“, как иначе хората да изразят голямата си любов и емоционална привързаност към „каймака“ на нацията, нищо по-добро от освиркване, особено когато чувствата се показват от дистанция, иначе биха желали и да я задушат в топлите си прегръдки, все някога това ще стане. Раята проста трае ли трае всякакви боклуци да я грабят, мародерстват и унищожават и до кога бе братя, до кога все така?!

И ОЩЕ ОТ КОМЕНТАРИТЕ:

Ето затова на изборите не си стойте у вас тези над 3 милиона човека. Всеки глас е важен,защото със стоенето по домовете си циганите,полицаите и търтеите държавни служители определят вашето бъдеще и бедността ви. Излизайте масово,всеки глас е ценен,за да неутрализирате циганските гласове и корпоративния вот. Иначе ще се чудите как всеки ненавижда крадливата клика ГРОБ а те все ви управляват. На следващите избори масово гласувайте за да сте чисти пред своята съвест и вие да определите бъдещето си и на вашите деца!

Блиц, ПИК

http://pik.bg/

http://www.blitz.bg/news/article/429282

More in ОБЩЕСТВО

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
9cd8d4d4bc8fb70ffc27d33881a25d8f

КНСБ: Заплатата на 65% от работещите не стига за издръжка, 30% от тях получават дори под 1000 лв.

май 1, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
big_hail-189519_1280fdf

БАБХ: Време е България да научи истината за агнешкото и яйцата в плик на Великден

април 30, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024