Коментари

Демагогията им става нетърпима!

Демагогията им става нетърпима!

path_169614

Усещате ли как вече не минава ден, без да научим за поредния акт на насилие някъде в „мирна и цивилизована Европа“. Все някой невинен местен човек е намушкан, насечен, премазан, изнасилен, изгърмян под варварски крясъци за величието на Аллах. А твърде често жертвите са и повече на брой. Случаите са толкова много и толкова начесто, че им се губи нишката и което е по-зловещо – вече се свиква с тях, като че ли са неизбежна част от всекидневието. Би било новина, направо сензация, ако има ден без терор и насилие.
Впрочем нали това и ни втълпяват – да свикваме! Да замълчим, да се смирим, да се обединим или както го рече Росен Плевнелиев – да отговорим на насилието „с повече демокрация и толерантност“. В своята самозабрава т.нар. европейски елит и неговите клакьори минават всякаква граница, а демагогията им става вече нетърпима. Парадоксално, но високомерното им отношение към реалистично мислещите хора, които отдавна предупреждават за тези проблеми, така и не се промени. Нито веднъж не казаха „Сбърках“. Как един не излезе да си подаде оставката. Един не каза: „Не се справям, политиката ми е погрешна, нося отговорност“. Един-единствен. Няма. Продължават да вярват във фантазиите си и да раздават оценки и епитети. А с решенията и глупостите си вече застрашават собствената ни сигурност, начина ни на живот, застрашават физическия ни живот!
Що за наглост и цинизъм е да излезеш и да заявиш в прав текст, че докато бил в България, атентаторът, който се взриви в Германия, не бил радикализиран и не бил опасност за страната ни? Сякаш е прихванал като грип зловещите си наклонности впоследствие, по пътя. Терорист на ИД се регистрирал в България като „спяща клетка“. А после наш Бойко, че и Бъчварова и Ненчев летят на границата с хеликоптер и раздават вербални гаранции, че нямало заплаха за националната сигурност. Премиер слънце, не лъже само когато спи.
„Нямаме информация как той е влязъл в България“, твърди властта. А тогава КОЙ да има информация?! И освен тези хиляда и няколко в лагерите, още колко хиляди такива щъкат свободно из страната? Вече се появиха информации, че само за 3 дни у нас са влезли 15 000 нелегални имигранти. Официалните медии, разбира се, мълчат удобно. Управниците и те мълчат. А хората си казват: Значи е вярно! Какъв ужас само – ние сме разграден двор и само Господ май ни пази!
Европа загива, дами и господа! Отдавна е изпуснала и последния влак за спасение. Прилича на потъващ „Титаник“, на който оркестърът на Юнкер, Меркел, Шулц, Туск, Оланд и още дузина „втори цигулки“ пеят и свирят как не ги било страх. Явно либерастията е много по-тежко заболяване, отколкото се предполага. Защото по тяхната логика „клетите бежанци“ ТРЯБВА да останат в Европа, дори и с цената на все повече невинни жертви. А за да е още по-циничен филмът – големите си отбират малко по-читавото, останалото връщат в първата страна-жертва. Перфектно измислено!
Не отворени врати, а затворени граници и пълен синхрон на службите за сигурност за контрол над всеки пришълец – само така би могла да се пресече заразата. Обратното означава неизбежна ислямизация по директиви от Брюксел!

ВАЛЕНТИН ГЕОРГИЕВ, ДУМА

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024