СВЯТ

Русия, Сърбия и Беларус започват военни учения „Славянско братство“!

Русия, Сърбия и Беларус започват военни учения „Славянско братство“!

братство6_RIAN_02511793.HR_.ru_

Министерството на отбраната на Сърбия в края на август ще определи с представителите на Въоръжените сили на Русия и Белорусия условията за провеждането на ученията «Славянско братство», а през октомври ще се проведат съвместните учения на ВВС «Барс», заяви за РИА Новости пресслужбата на сръбското министерство.

„Ученията «Славянско братство-2016″ ще бъдат проведени на територията на Сърбия през септември-октомври 2016 година. Ще се реализират от три страни с участието на представители на въоръжените сили на Русия, Република Белорус и Сърбия. Ученията са продължение на сътрудничеството между Въздушно-десантните войски на Русия и Специалната бригада на Сърбия», — съобщиха от министерството.

През 2015 година Русия и Сърбия продведоха съвместни тренировки под кодовото „Славянско братство – 2015“. Тази година км тях се присъедини и Беларус.

КОМЕНТАРИ ПО ФОРУМИТЕ:

Правилна и стратегическа вярна маневра на Русия на Балканите ! Сърбия трябва да чувства с всеки косъм на тялото си, че само Русия може да е гарант за нейното по-нататъшно съществуване!

Разбира се Сърбия може да се унижи и да поиска членство в НАТО, но лично мен това дълбоко ме съмнява, след това което НАТО направи с „люлката на сръбската държавност Косово“ ! Такова нещо се помни поне 20 000 години !

Най-големи русофили в Европа са черногорците. Следват ги сърбите.
Сърбия, дори и в пределите на Югославия, винаги е била либерална държава. Сърби пътуваха, работеха и се заселваха навсякъде по света. Знаят много добре как стоят нещата и никой не може да ги подмами с лъскави опаковки, тоалетна хартия и банани или с каквито и да е празни обещания.

Източник: NewsFront – Bulgaria

More in СВЯТ

путин-площад

Путин от Червения площад предупреди НАТО: Стратегическите сили на Русия са в готовност, няма да допуснем глобален сблъсък

май 9, 2024
захарова

Захарова: Френските войници в Украйна ще са наша легитимна мишена

май 8, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024
путин-1

Путин встъпи в длъжност като президент на Русия за пети път

май 7, 2024
1010x570

Русия предупреди, че може да удари британски военни обекти и техника в Украйна и отвъд

май 6, 2024
Image_17810205_40_0

САЩ: Има вероятност да влезем в конфликта между Русия и Украйна с наши военни

май 6, 2024