СВЯТ

Изтекоха секретни указания на НАТО за информационна война с Русия! Вижте 11-те „божи заповеди“!

Изтекоха секретни указания на НАТО за информационна война с Русия! Вижте 11-те „божи заповеди“!

Съвременната информационна война не предизвиква нищо друго, освен усмивки. Както се оказа — ролята на «първа цигулка» на информационната война на НАТО срещу Русия е отредена на Министерството на инфромационната политика на Украйна.

 

НАТО отводит Украине главную роль в дискредитации предвыборной кампании в России

 

Огромно благодаря на неравнодушните наблюдатели на Незалежната, които успяха да открият в мрежата изтеклите програмни документи от латвийския Център за стратегически комуникации на НАТО, които непрекъснато ни изненадват с «дълбочината на мисълта» на западните политически технолози, занимаващи се с подкопаване на конституционния ред на Русия.

 

 

Няма как да не завидим на борците на украинския идеологически фронт, имайки предвид огромния обем от вътрешните и външните задачи, които са им поставили западните им приятели.

 

 

Четейки указанията на латвийското Стратегическо командване на НАТО относно съвместните «мероприятия, свързани с изборите за органите на държавна власт в Русия и органите на местното самоуправление на 18 септември 2016 година, а също за  президентските избори през 2018 година», е трудно човек да реши, дали да се смее или да плаче…

 

Указания, превод от английски:

 

 

  1. Тиражиране на компрометиращи материали с остра критика към руските политици в рамките на оказване на информационна подкрепа на опозиционните кандидати за изборите на 18 септември 2016 г.

 

 

2. Разпространение на информация за кулоарното решение на политическия елит на Русия да се откаже от провеждането на изборите на 18 септември 2016 година, а също президентските избори през 2018 г. заради засилването и разширяването на режима на санкции.

 

 

3. Разпространение на информация за потъпкване от страна на руската войска на протестните акции срещу окупационната власт в Крим.

 

 

4. Разпространение на лицата на украинците, участващи в строителството на моста в Крим, стадиона «Зенит-Арена» и космодрума «Восточний», информация за използването на административен ресурс по време на предстоящото гласуване на 18 септември 2018 година в полза на «Eдинна Русия».

 

 

5. Разпространение на информация за спирането на товарните превози между Полша и Русия през 2017 година заради ожесточаването на руското законодателство в сферата на международните превози, загубите за руския бизнес, напускането на болшинството европейски производители и увеличаване цените на чуждата продукция в Русия.

 

 

6. Тиражирането на материали от медиите за споразумението на «Eдинна Русия» с крупните руски компании — спонсори на предизборната кампания на партията на властта за изборите на 18 септември 2016 година — за разпределението на многомилионни държавни поръчки.

 

 

7. Разпространение на информация за решението на руското правителство да затвори особените икономически зони, за чието строителство са изхарчени над 150 милиона рубли от държавния бюджет, поради тяхната неефективност.

 

 

8. Разпространение на информация, позоваваща се на договори със силови структури в Русия за това, че спешното приемане на законопроекта на Ирина Яровая и Виктор Озеров е обусловено от необходимостта да се проследят антиправителствените настроения сред гражданите на Русия в навечерието на изборите.

 

 

9. Събиране на украински активисти за подкрепа на акциите на руската опозиция срещу «пакета Яровая», провалената международна политика на руската власт, повишаване на тарифите на комуналните услуги, задържането на заплатите на работниците в бюджетната сфера, внасянето на поправки в закона за образованието на Русия, отмяната на стипендиите за студентите по време на агитационните мероприятия и срещите с избирателите на депутатите от партия «Eдинна Русия».

 

 

10. Съдействие на руската опозиция при провеждането на акции около офисите на «Eдинна Русия» с твърдението, че се плака за участието в митингите в подкрепа на властта, предизборната агитация и мероприятията за дискредитация на опонентите на режима.

 

 

11. Организиране на провокации на границата с Република Крим, блокиране на пътищата и електроснабдяването на кримския полуостров.

 

 

Съдейки по всичко, съвсем скоро ще се сблъскаме с поредната истерия в украинските СМИ по повод изсмуканите от пръстите «кошмарни разобличения», сплашвания, спретнати на колянце и по поръчка.

 

 

Абсурдността на ситуацията е в това, че Западът отново пренебрегва здравия разум в руското общество и сериозно вярва в успешната реализация на своя безумен проект.

Блажени са верующите и тяхно е царството небесно…

Източник: Нюз фронт

Вижте конкретните указания на НАТО в информационната война срещу Русия

 

More in СВЯТ

1010x570

ООН за разрушенията в Газа: „Не сме виждали нищо подобно от Втората световна война“

май 3, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
ukrainski-general-maior-mozhe-da-se-146

Украински генерал-майор: Май ще се наложи да се преговаря с Русия в някакъв момент

май 3, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Експерт: Военните игрички на Запада в Украйна ще приключат с ядрен отговор на Русия

май 2, 2024
1010x570

Председателят на Кримския парламент: Не са забравени жертвите в Одеса, нито техните палачи. На всеки ще се въздаде според делата

май 2, 2024
1010x570

В Москва откриха изложба на западно военно оборудване, заловено в Украйна / ВИДЕО

май 1, 2024