Коментари

Каролев: Пуснете ме за ООН, да направим българите тройка аса!

Каролев: Пуснете ме за ООН, да направим българите тройка аса!

%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b29e960e815a3c08595788f6c56f4ff785_l

Абе дали пък да не направим българите тройка аса? Да се обадя на милиардерката Isabel dos Santos да говори с баща си, Президента на Ангола, да ме кандидатира. Запознах се с нея на публична лекция в King’s College в Лондон. После пихме по едно след две години в Nikki Beach в Сен Тропе. Е беше преди 6-7 години, ама какъвто съм бг убавец няма как да не ме помни. Пък и след тази снимка в Leo Ibiza от миналата седмица с победителят/ката от Евровизия, подкрепата от всичкото LGBT в ООН и ЕС ми е в кърпа вързана. А и Ангола е сред 15те страни, които гласуват за разлика от Естония и Унгария with all due respect to г-жа Георгиева. И знам как да взема гласа на Венецуела (и тази държава е сред 15те гласуващи). Товаря един кораб с тоалетна хартия и го подарявам заедно със снимка на бай Тошо и моя снимка като чавдарче.

НЕКА ПРИПОМНИМ КАКВО ОЩЕ НАПИСА КАРОЛЕВ СЛЕД НОМИНАЦИЯТА НА ГЕОРГИЕВА:

„Гответе се за тежки компроматни войни срещу нас“. Това заяви пред министрите премиерът Бойко Борисов по време на правителственото заседание по повод решението на Кабинета да подкрепи кандидатурата на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН „Положихме огромни усилия, не само ние, но и президентската институция и външно министерство. Това е една изключително сложна процедура. Ирина Бокова действително положи много усилия. Дадохме миналия път последен шанс да видим още веднъж какви ще са резултатите от последното гласуване на 26-ти. Резултатът е с 1 място надолу и сме изпреварени от доста страни и в това число и жени. Заради негласните нагласи, които има там е хубаво кандидатът да е жена и от от Източна Европа. Считаме, че това ще е по-успешна кандидатура. Разбира се пожелавам успех и на Ирина Бокова, и на Кристалина Георгиева“.

Сегаааа… Малко за големите усилия :

  1. Бившият ни посланик в ООН Тафров ВИНАГИ е говорил против Бокова.
  2. Сегашният ни посланик Панайотов, в деня преди последното гласуване на 26-ти пита секретариата на ООН как се сменял кандидат на държава. Клет дипломат – не знае, че такава прицедура няма.
  3. Президентът Плевнелиев миналата седмица в реч в Ню Йорк казвайки, че България има силна кандидатура не споменава името на кандидатката.
  4. България е единствената страна, която преди поредно предварително гласуване обявява публично, че ако кандидатът и не си подобри класацията ще го смени. Нова Зеландия и Молдова с кандидатки жени на предпоследо и последно място по това време, пращат делегации в ООН водени от Премиерите, за да подкрепят своите кандидатури.
  5. България е единствената държава досега публично обсъждала смяна на своя кандидат.
  6. България е и единствената страна предложила две кандидатури.

Baj Ganjo diplomacy 🙂

Малко и за абсурда “ пожелавам успех и на Ирина Бокова, и на Кристалина Георгиева“. България пак направи прецедент. – никога не се е случвало държава да оттегли кандидата си в процедура за избор на шеф на ООН. И още по-голям абсурд е, че се пожелава успех и на двете. Юруш на маслините 🙂

P.S. Моля анти БСП/БКП/Бокова и про ГЕРБ тролове и поддръжници да знаят, че никога не съм гласувал и няма да гласувам за кандидат на БСП. Така, че ако може да ми спестят обвиненията в Бесепаризъм 🙂 #BajGanjoDiplomacy

P.S. От Емил Кошлуков: България – страната, в която заварчиците недостигат, но шефовете за ООН са в изобилие. Казват, че преди векове сме имали славно минало. Приблизително по същото време сме имали и бъдеще.

Източник: Фейсбук

http://nbox.bg/politics/item/36721-karolev-s-pet-dokazatelstva-che-kabinetat-ne-e-podkrepyal-bokova.html

 

Коментари

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024