СВЯТ

Крим: ЕС е като гост, когото не са поканили на сватбата, а той казал, че бракът е недействителен!

Крим: ЕС е като гост, когото не са поканили на сватбата, а той казал, че бракът е недействителен!

53

Брюксел изпада в положението на госта, когото не поканили на сватбата, а той заявил, че бракът е недействителен, коментира вицепремиерът в кримското правителство Михаил Шеремет по повод изразената позиция на ЕС, че нямало да признае резултатите от изборите в Крим.

Шеремет заяви, че позицията на ЕС е като на оня гост, когото не поканили на сватбата, а той заявил, че бракът е недействителен. „Глупава ситуация, ние не се бъркаме в тяхната вътрешна политика.

Вицепремиерът в кримското правителство Михаил Шеремет призова страните от ЕС да не се намесват във вътрешните работи на региона и да престанат да се отнасят преднамерено към народа на Крим, съобщи „Взгляд“ във вторник (20 септември).

Шеремет заяви, че позицията на ЕС е като на оня гост, когото не поканили на сватбата, а той заявил, че бракът е недействителен. „Глупава ситуация, ние не се бъркаме в тяхната вътрешна политика. Живеем в абсолютно отделна страна, в Русия, и за нас е важно Русия да признае тези избори, а всичко останало няма никакво отношение към това, което се случва“, каза Шеремет.

Според него кримчаните вече са свикнали с преднамереното отношение от страна на западните страни и затова не обръщат никакво внимание на изявленията им. Шеремет отбеляза, че „е крайно време Западът да си смени реториката“ и да започне „да говори нещата такива, каквито са“.

По-рано представители на ЕС заявиха, че няма да признаят изборите за Думата в Крим за легитимни, както и избраните от региона депутати.

Епицентър

http://epicenter.bg/article/Vlastite-v-Krim-prizovaha-ES-da-ne-se-mesi-v-rabotite-na-regiona-/109996/7/0

СВЯТ

More in СВЯТ

1010x570

ООН за разрушенията в Газа: „Не сме виждали нищо подобно от Втората световна война“

май 3, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
ukrainski-general-maior-mozhe-da-se-146

Украински генерал-майор: Май ще се наложи да се преговаря с Русия в някакъв момент

май 3, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Експерт: Военните игрички на Запада в Украйна ще приключат с ядрен отговор на Русия

май 2, 2024
1010x570

Председателят на Кримския парламент: Не са забравени жертвите в Одеса, нито техните палачи. На всеки ще се въздаде според делата

май 2, 2024
1010x570

В Москва откриха изложба на западно военно оборудване, заловено в Украйна / ВИДЕО

май 1, 2024