Политика

Митов нареди: Руските институции да се разграничат от Толстой! Ако не го направят, значи и те смятат като нас, че не трябва да му се обръща внимание!

Митов нареди: Руските институции да се разграничат от Толстой! Ако не го направят, значи и те смятат като нас, че не трябва да му се обръща внимание!

митов768x432

Мнението, изразено от новоизбрания руски депутат Толстой, е арогантно, категорично погрешно и по никакъв начин не допринася за развитието на двустранните отношения. Смятам, че то не съвпада с официалната руска позиция и в този смисъл не намирам за необходимо да го коментирам, написа във фейсбук Даниел Митов по повод изказването на известния руски водещ и бъдещ депутат от партията на Путин „Единна Русия“ Пьотр Толстой, който изрази намерение Русия да купи цяла България.

„Бих оценил, ако съответните официални руски институции намерят начин да се разграничат от него. Ако не го направят, това би означавало, че също като нас те смятат, че на мнението на въпросното лице не трябва да се обръща каквото и да било внимание. България не е, и никога няма да бъде за продан!“, категоричен бе  Митов.

А ЕТО И НЯКОИ ОТ НАЙ-ПИПЕРЛИВИТЕ КОМЕНТАРИ ДНЕС ПО ФОРУМИ И СОЦИАЛНИ МРЕЖИ СЛЕД КАТО ИЗКАЗВАНЕТО НА ТОЛСТОЙ ВЪЗБУДИ ДО ОРГАЗЪМ НАШИТЕ РУСОФОБИ, ПСИХОДЕСНИ И ПОЛИТКОРЕКТНИ ПОЛИТИЦИ И МЕДИИ:

Когато американец си вземe ТЕЦ без пари и с договор за гарантирано изкупуване, това е чуждестранна инвестиция. Когато руснак купува селска къща, това е прелюдия към превземане.
🙂

Абе тупани,рипате срещу некъф руснак ,щото щял да ни купува,а Боко вече ни продаде за 108 млн евро ,за да заселва талибани.

„Русия ще купи не само България,
но и целия ЕС ,
заедно с пръдльовците в Брюксел…“

Радвайте се,че руснаците искат да купуват. Че те знаят и други номера.))))))

Едни ни вардят небето,други ни купуват?!
Имаме ли държава и Българско правителство?
Аз съм Българин и нито съм гласувал чужди държави да ни пазят небето,нито съм гласувал някому разрешение да ни купува!
Как биха коментирали яростните поддръжници на едната или другата страна?

Отдавна купени и наебани задници се разврещяли, че някой си руски политик ги заплашил, че ще ги купи всичките накуп…..А би трябвало да са щастливи, че някой се интересува от втора ръка задници.

Доколкото си спомням, правото чужденците да купуват земя у нас, бе едно от изискванията за приема ни в ЕС и влезе в сила от 2013 година. Ами, да бяха написали нашите управници, че това важи само за граждани на евросъюза, за да не реват сега така против руските имоти!

* Когато някой чужденец от „демократичния свят“ си купи терен, предприятие и т.н. почти без пари (БГА Балкан) или с договор за гарантирано изкупуване (напр. ТЕЦ-овете и други монополни ограсли и предприятия), това се води за чуждестранна инвестиция, без да засягам чуждите бази у нас и тези дадени им за ползване безвъзмездно.
* Когато някакъв руснак купува къща или терен за почивка или за бизнес, това е прелюдия към инвазия, превземане на страната и оревавате вселената. Това по пазарната логика също е инвестиция. Не мислите ли, че е проява на двоен стандарт?

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024