Политика

Борисов пак излъга! Няма да подаде оставка, ако Цачева загуби! Мрежата прегря от поредните му изцепки (ОБНОВЕНА)

Борисов пак излъга! Няма да подаде оставка, ако Цачева загуби! Мрежата прегря от поредните му изцепки (ОБНОВЕНА)

713-164069-1_wide

„Майката е свято нещо, реших за нашия кандидат още през лятото. Особено с моя случай на Мама Мецанка, знам, че майката е най-важното нещо“ Това каза премиерът Бойко Борисов в студиото на Би Ти Ви по отношение на Цецка Цачева.
„Цачева е независим човек, не се е налагало да й давам указания какво да прави. Тя два мандата укротява представителите на всички партии, това е висше изкуство“, допълни Борисов.
„Ръководил съм всички, които бяха кандидати за президент на ГЕРБ. Само г-жа Цачева не съм. Дори тя ми беше началник като председател на НС“, поясни Борисов.
Практически Борисов уязви всички кандидати за президент. Не само Трайков, когото спомена поименно, но и Каракачанов, например. Става явно, че Борисов командва и партиите, които на пръв поглед изглеждат независими.
За казуса „Кристалина Георгиева“ Борисов каза, че това една страна да има президент на Световната банка е много висока чест. Дали има нов кандидат за еврокомисар той не отговори.
Премиерът отново излъга. Първо, Кристалина Георгиева няма да бъде президент, а един от 25 изпълнителни директори. С нейното напускане България губи цял ресор в ЕК, при това един от най-важните.
„Като българка аз исках да видя жена за шеф на ООН. Шансовете на г-жа Бокова намаляваха. Ако бях президент в онази ситуация щях да помоля премиера да смени кандидатурата ни“, каза Цецка Цачева.
Да поддържаш грешката си, дори след като резултатът е потвърдил, че е грешка, е лоша атестация за един бъдещ президент.

„На първия тур ще се преброим партиите. За съжаление срещу мене няма реален опонент от страна на левицата. С БСП няма как да се премерим. На ДПС има – Орешарски, патриотите имат“, каза Бойко Борисов в предаването „120 минути“ на Би Ти Ви.
Борисов е ужасно уплашен от прогнозите на социолозите. Отсега се стреми да разграничи БСП от Радев, за да не допусне коментари, че е бил победен от БСП. Страхът му от поражение е видим, изразява се в яростната паника, с която нападна зрителите и попита как си позволяват да му задават такива въпроси.Накрая Борисов и Цачева се скараха и на телевизиите, че не се съобразяват с тяхната програма и правят каквото си искат.

А ЕТО И ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ В НЕТА СЛЕД ПОРЕДНАТА ИЗЦЕПКА НА БОРИСОВ:

Фейсбук се напълни с гневни коментари, след използвания от премиера груб език спрямо зрителските въпроси.

Публикуваме без редакторска намеса!

Северин Сабахи

Чичо Бойко води мама Цецка за ръчичка по тв студията. След предишното и участие в което Радев я размаза,Бойко не я пуска сама

 

Стоян Тодоров

„Цецка не знае английски и не може да управлява автомобил, но можела да пее и да танцува.

Ние мечка ли избираме или президент?“ Б.Борисов, султан

 

Stoyan Tonchev

Много ниско ниво в btv, като в nova. Сервилно интервю с Боко и Цецка, баналности, празнословие и молебен да откликне Данговска за дебат в сряда.

Не мога да си обясня, толкова ли са посрани водещите в двете търговски телевизии и не се ли срамуват от себе си след това? Направете едно качествено интервю с въпроси бръснич, стиснете зъби и, ако ви уволнят, ще продължите в живота като победители. Ама шубето е голям страх, нали мишоци?

 

Georgi Drentchev

няма да подава оставка, айде бе!

 

Петър Ненков

Да живее свободата на словото. Не ни стига поотделно но сега и заедно се чучнали Бойко и мама Цеца като кучета в каруца в независимата частна национална телевизия БТВ.

Казват че сме на 113 място на света по свобода на словото. След като вчера не показа митинг на 100 000 хора, как не го е срам да се лигави пред хората ДНЕС. ГЬОН СУРАТЛЪК.

 

Виктор Иванов

…Мдааам… три пъти в рамките на 15 минути режисиран разговор – „…Нека обясня на зрителите…“. И започва обяснение, банкянска интерпретация на разликата между президентска и парламентарна република, жестоки простотии, самия Борисов очевидно дава „обяснения“ на някакви хора, които явно счита за идиоти. И, какво по дяволите е това „представяне“ на Цецка, започващо с репликите „От доста години съм в политиката, не съм популист!“, „Цецка ще бъде надпартийна, защото аз няма да й дам основания за дилема между ГЕРБ и държавата“. Избухва емоционално при първият „зрителски“ въпрос извън сценарият… ужас, това не е нормално…

Гася телевизора…

 

Maria Cappone  се чувства развеселена за опитите да предадат потентност.

Нелеп опит да я опишат самостоятелна! Опит за обяснение на глупавите грешки! Залепи се за грешката на Борисов! И сама доказа нелепостта на сценария им за самостоятелност!

Би нюз

http://www.bnews.bg/article/218812-borisov_pak_izlaga_nyama_da_podade_ostavka_ako_tsacheva_zagubi_obnovena

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024