Политика

ПОЗОР! Т. нар. ни президент защити корпорациите – да имат право да съдят държавата, да се лишим от национален суверенитет!

ПОЗОР! Т. нар. ни президент защити корпорациите – да имат право да съдят държавата, да се лишим от национален суверенитет!

%d1%80%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%be145813997512155

Luba Manolova: ПОЗОР! Така нареченият ни президент призова да ядем ГМО и месо, натъпкано с хормони! Призова Корпорациите да имат право да съдят държавата, да се лишим от национален суверенитет!
ПОЗОР!
Той ще отиде да си живее в гръцката къща и ще си папа милионите, с които се сдоби докато лъжеше, че спял по гарите в Германия. Истината е, че социалисти го пратиха да свърши една работа, а Плевнелиев не само не я свърши и остави хора от родния си край на произвола на съдбата, но се обогати доста стабилно, в милиони с пари и имоти.
Защо се изненадвам, след като същият комсомолец с приведен гръбнак се търси работа в някоя американска институция и е готов да продаде и родната си майка! да не забравяме как същият е низвергнат от жена си, а когато пред президентството живи хора горяха като факли, той се правеше на дръж ми шапката и че това не се случва!
Добре че мандатът на този национален предател приключва и да не забравяме: още една година ще има охрана, за която ще плащаме ние, а ще получава и заплата 200 000, пак от нашия джоб!
Какво като призовава да се отрови родната земя и хората да се поболеят от ГМО храни и месо тъпкано с хормони!?
Тази жалка фигура, поставена в президентството се прави на ударен за за факта, че Белгия, Франция, Германия и други европейски държави са съдени от Канада за СЕТА, защото не искат да унищожават съгражданите си!
Позор! Позор! Позор!
Отворете си очите, българи!“

А ЕТО И ЗА КАКВО ПРИЗОВА Т.НАР. ПРЕЗИДЕНТ ДНЕС:

Росен Плевнелиев призова евролидерите да не се отказват от СЕТА
19 Октомври 2016 | 18:15
Росен Плевнелиев призова евролидерите да не се отказват от СЕТА
/КРОСС/ Това можело да бъде пример за установяване на справедливи и честни правила за свободна търговия
Президентът Росен Плевнелиев застана плътно зад Всеобхватното икономическо търговско споразумение на ЕС с Канада (CETA). В профила на Президентството в социалната мрежа Twitter президентът Росен Плевнелиев обяви позицията си по Споразумението за свободна търговия ЕС – Канада (CETA), съобщиха от пресцентъра на президента.
„Надявам се ЕС да се обедини около подкрепа за Всеобхватното икономическо търговско споразумение с Канада (CETA). Подкрепата за Споразумението ЕС – Канада е шанс да покажем, че Европа може да взема далновидни решения, в интерес на единството на евро-атлантическата общност. В ситуация на непредсказуемост след референдума за Brexit СЕТА може да бъде пример за установяване на справедливи и честни правила за свободна търговия. Европейските лидери да покажат единство и да надмогнат националните си политически сметки в името на една модерна система на икономическо и търговско сътрудничество. СЕТА е повече от залог за отношенията ЕС – Канада – споразумението е основа на икономическия просперитет на демократичната общност от двете страни на океана в условията на глобална конкуренция“, се посочва в позицията.

БУЛТАЙМС

http://bultimes.com/

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024