Политика

Цачева: Убедена съм, че ще бъда президентът! Борисов: „Дали тя е Бойко в пола? Аз пола не съм си слагал и не знам как изглеждам“!

Цачева: Убедена съм, че ще бъда президентът! Борисов: „Дали тя е Бойко в пола? Аз пола не съм си слагал и не знам как изглеждам“!

1476020443-cec

Аз съм убедена, че ще бъда президентът на Република България“, заяви кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева в зала „Арена Армеец“ на откриването на кампанията на ГЕРБ.

„Президентската институция е надпартийна, но аз искам да бъде президент и на онези хора, които са разочаровани от политиците“, каза тя. И изброи приоритетите си – балансирана и активна външната политика, в която се отчитат и интересите на България, и безлтернативно членство в ЕС и НАТО.

А ето шлагерни фрагменти от речта на нейния началник Бойко Борисов:

„Гледах какви приказки говорят нашите опоненти. Истински ме хвана яд, че две години бях толкова толерантен, така че г-жа Цачева и вицеадмирал Манушев да не ме слушат. Правете си вашата кампания, правете си това, което винаги сте правили, защото вие сте добри хора“, каза той и посочи, че политическите партии са лицемерни. Оптимист съм, ГЕРБ трябва да е първа на първия тур на президентските избори…защото „колкото повече ги слушам разбирам, че сме направили най-верния избор“. „Дали г-жа Цачева е Бойко Борисов в пола, аз пола не съм си слагал и не знам как изглеждам“,каза той.

3,4 милиарда от контрабандата – 200 милиона за пенсионерите повече, над 200 милиона за екологията, с 224 милиона повече за учителите. Затова ли е недоволна Корнелия, за кое страдат? Че в техния мандат събориха банките? Че им разплатихме борчовете. За тая мърлява София с гащите и сутиените пред кметството ли? За Северната тангента, за Южната дъга, за Западната? Забравихте ли? Как ще ви оправят? С кой лост генерал Радев ще оправи кметствата?“, кипна лидерът на ГЕРБ.

 

Той 2 г. се опитвал да не им казва тези неща и да им върши работата. Милиард и 300 000 платихме за американските Марици, милиард и 700 000 – за КТБ. „Много са се наточили, много им се краде, но докато сме ние, резервът си стои там! Ама кой нормален ще гласува за Орешарски? Аз го ненавиждам, не искам да го има в политиката този! Такива щети ни насене“, разгневи се Борисов. И се обърна към Цачева и Манушев до него: „Вие не слушайте. Вие ще сте на всички българи.“

 

От думите му стана ясно още, че „Радан, Корнелия и Карадайъ се обединиха срещу нас.“

 

„Не вярвам в лицемерието, бях много толерантен. Никога няма да ви обикнат нито тези от БСП, нито тези от ДСБ, нито ние тях – каквото и да си говорим. Отвътре да не са зли поне. И сутринта гледах някои от кандидатите – злобата им съска в очите, дим от носовете им излиза вече“, нахъса 15-те хиляди в залата Борисов. „Вчера изстинахме – на 51-ата пречиствателна станция в Шумен. И тази абсурдна политика със санирането, в които живеят симпатизанти на всички партии. Правим им на всичките“, натърти още премиерът.

Блиц, Епицентър

http://epicenter.bg/article/Boyko-Borisov-za-gen–Radev–Smeshno-e-da-si-general-v-pola-/111194/2/48

Политика

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024