ЗАБАВНО

Допълнение към закона на Митоди за защита от комунистическите символи – от „иглата“ на Бузлуджа до гащите на Мадона! (снимки)

Допълнение към закона на Митоди за защита от комунистическите символи – от „иглата“ на Бузлуджа до гащите на Мадона! (снимки)

american-flag-wallpaper

Инициаторът на борбата с петолъчките Методи Андреев да бъде персонално натоварен със забиване на пояснителни табелки за престъпния им произход – например, върху „иглата” на Бузлуджа, върху американското и китайското знаме или върху гащите на Мадона

Екипът на „Барикада” желае да даде конструктивен принос към приложението на новоизпечения закон за защита на демокрацията (ЗЗД) в България от символи на обявения за престъпен комунистически режим. Предложението ни е инициаторът на това епохално дело Методи Андреев лично да бъде натоварен с изпълнението му поради доказаната си всеотдайна вярност към безсмъртната гвардия бойци със световното зло, способни да се хвърлят от където и да е с викове: „Руснаците (комунистите, илюминатите, извънземните) идат!”

Инвентаризацията на комунистическата зараза със заковаване на пояснителни табели за престъпната ѝ същност и изкъртване на символите е най-добре да започне от Бузлуджа, разбира се. Крайно време е в разядения от волята на стихиите паметник да бъдат най-после разбити и онези още оцелели на вътрешния таван сърп и чук плюс остатъците от мозайките с ликовете на разни престъпни вождове, правили се на учители и печатари.

buzludja-vatre

Но най-важната мисия на безстрашния Методи Андреев ще е да се покатери на самата „игла” на Бузлуджа и ако не успее да разпердушини червената звезда върху нея, то поне с благороден риск за живота да я скрие с голяма заклеймяваща табела. Само да не се изкуши да се хвърли оттам, че го чакат още велики дела!

buzludja-otvan

Не, не да кичи с такива табели или да троши паметниците на антифашистите. С това ще се справят и най-обикновени фашистчета от Луковия марш. А да вземе да мобилизира прогресивната общественост за разрушаване на целия сталинистки ансамбъл с Партийния дом, президентството и министерския съвет в центъра на София – та какво друго са тези мастодонтски сгради, ако не символ на престъпния комунистически режим, който ги е построил!

partien-dom-presidentstvo-ms

А като освободи България от тази зараза, да тръгне да освобождава други страни и народи. Законът предвижда 200 лв. глоба за физически лица и 2000 лв. – за юридически, ако тачат символите на комунизма. Ако те не бъдат премахнати, на всеки трябва да се поставя надпис, че въпросният бюст или портрет е символ на обявения за престъпен комунистически режим. Този бюст по-долу и това знаме с цели 50 петолъчки направо плачат за заклеймяващ надпис.

 american-flag-wallpaper

Ето още едно знаме, към което Методи Андреев трябва да тича с бележка в ръка за престъпната му символика всеки път, когато у нас кацне делегация с китайски инвеститори.

china

Поборникът ни с петолъчките трябва да бъде командирован и до звездната алея в Холивуд, за да лепне предупреждаващ печат върху всеки зловещ пентаграм с име на холивудска знаменитост.

walk_of_fame

Мисията му обаче никога няма да е изпълнена, ако не въведе ред и в бельото на Мадона!

madonna-pentagram-1

 БАРИКАДА

 

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023