САЩ

Инсайдер: Във ФБР и разузнавателната общност на САЩ започна бунт срещу Клинтънови (ВИДЕО)

Инсайдер: Във ФБР и разузнавателната общност на САЩ започна бунт срещу Клинтънови (ВИДЕО)

fbi-stop-clinton-coup-700x350

И разузнаването е предавало съобщения за имейлите им на WikiLeaks, за да предотврати „преврата“ на Клинтънови, пише yournewswire.com.

Има бунт в американската разузнавателна общност, обяснява Стив Печеник (Pieczenik) – в същия ден ФБР пусна тихо и мистериозно документи с разследване на Хилъри Клинтън, които не е трябвало да се разсекретяват в продължение на 25 години.

От ФБР изтичат имейли до WikiLeaks, за да срине „тихия преврат“ от страна на семейство Клинтън, твърди ветеранът от Държавния департамент Стив Печеник.

Имейли, публикувани от WikiLeaks, бяха предадени от смели членове на разузнавателната общност на САЩ в опит да разобличат корупцията на Хилъри Клинтън и да се блокира избирането й, казва екссътрудникът на Държавния департамент Стив Печеник.

Клинтън инициираха „безшумен преврат“ в стремежа си за власт, заявява Печеник, обяснявайки, че в Белия дом, съдебната система, ЦРУ, ФБР, Лорета Линч и Джеймс Коми, всички са били „кооптирани“ във власт чрез политическо връзкарство.

Но Печеник, ветеран на Държавния департамент, който е служил в екипите на седем администрации, казва, че в разузнавателната общност е започнал бунт и се е разгърнал „контрапреврат“.

„За да се спре този преврат, ние в разузнавателната общност се обединихме неофициално, и с тяхно разрешение започвам да съобщавам, че сме започнали контрапреврат чрез Джулиан Асанж и Уикилийкс“.

 

Печеник беше заместник-помощник държавен секретар при Хенри Кисинджър, Сайръс Ванс и Джеймс Бейкър, и е служил в администрацията на Джералд Форд, Джими Картър, Роналд Рейгън и Джордж H.W. Буш като заместник-помощник секретар. Той е законен инасйдер с връзки във всички ведомства и агенции.

Неговите изявления биха могли да обяснят безпрецедентните и загадъчна действията на ФБР във вторник. ФБР тихо и неочаквано направи документите, свързани с разследването на Хилъри Клинтън, достъпни за обществеността – документи, които не би трябвало да бъдат разсекретени до 2041 г.

img_0811

Ние най-накрая да можем да спрем да обвиняваме руснаците. Печеник ясно казва, че американското разузнаване – смели мъже и жени от ФБР, ЦРУ и разузнавателната общност като цяло, са предоставили имейли на Джулиан Асандж и WikiLeaks, за сринат „Втората американска революция“.

Този контрапреврат е насочен срещу Хилъри Клинтън и кампанията й. Тяхната цел е мирен преход на властта от корумпираните Клинтън. „Нещо трябваше да се направи, за да спаси републиката“, – обяснява той. / The Bulgarian Times

Източник: YourNewsWire.com

More in САЩ

ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024
хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
Image_17344904_40_0

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

март 9, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024
980x551_1709115677_8262279738184632447_big

Проучване: Тръмп води с 5% на Байдън

март 3, 2024
28dc265efa154b77bf9604ea4253abba

Байдън си изпусна нервите и обиди жестоко Путин, Кремъл реагира: Думите му позорят само самите САЩ

февруари 22, 2024