ЗАБАВНО

Мъка! ДСБ: Путин превзема България! Русия дестабилизира страната чрез Борисов, членството ни в ЕС и НАТО е поставено на карта!

Мъка! ДСБ: Путин превзема България! Русия дестабилизира страната чрез Борисов, членството ни в ЕС и НАТО е поставено на карта!

росенрадан28986_660_370
ПП “Демократи за силна България” оповести във Фейсбук декларация по повод проведения първи тур на избори за президент и вицепрезидент на Република България.
„Националното ръководство на ДСБ изказва своята благодарност към всички български граждани, които подкрепиха Трайчо Трайков и Съби Събев. Благодарим и на структурите и активистите на всички партии от РБ, които изнесоха тежката предизборна кампания, и най-вече – на самите кандидати, които постигнаха силен мажоритарен резултат в тежка атмосфера на страх и популизъм“, се казва в декларацията.

Според ДСБ резултатите от първия тур дестабилизират страната и са предпоставка за политическа криза, реставрация на левицата и антиевропейски, фалшив национализъм.

„Отговорността за тази криза е лично на премиера Борисов. Многократно и арогантно той отказа протегнатата ръка вдясно от центъра. С навеждането си към Ердоган и Путин постави на карта членството в ЕС и НАТО. По обиден за цялата нация начин забави номинацията на ГЕРБ, и издигна кандидат, неприемлив за десните избиратели не само в РБ, но и в ГЕРБ“, се казва още.

Към момента обаче кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева събира близо четири пъти повече гласове от тези на общия кандидат на Реформаторите Трайчо Трайков. И това, ако не е шамар в лицето на Костов и кликата му, здраве му кажи.

ДСБ започва интензивна подготовка за явяване на парламентарни избори. НР на ДСБ свиква Изпълнителен съвет и разширен състав на Националния изборен щаб на партията за 11.11.2016 г. и Национално съвещание за 26.11.2016 г.

Моето лично мнение и мнението на партията е, че няма алтернатива на сегашното правителство като управление. Това призна Божидар Лукарски, след като станаха ясни първите резултати за президентските избори.

Сега идвам от Раковска 134, където имаше изпълнителен съвет на Реформаторския блок, с изключение на ДСП. Не бих искал обаче да коментирам Радан Кънев, заяви лидерът на СДС Лукарски.

Резултатът ни е добър, без да изпадаме в еуфория. Процентно сме по-надолу от миналите парламентарни избори, но това се дължи на задължителния вот, допълни той.

Категорично мога да кажа, че ние не можем да позволим червен генерал да застане начело на България. Ще подкрепим ГЕРБ – това е редно да направим като коалиционни партньори, категоричен бе Божидар Лукарски.

В студиото на bTV Лукарски разгроми Радан Кънев и каза, че не му стиска да предприеме каквито и да било действия.

Блиц, Dir.bg

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023