ЗАБАВНО

Няма такова гласуване! Вижте най-уникалните бюлетини (СНИМКИ 18+)

Няма такова гласуване! Вижте най-уникалните бюлетини (СНИМКИ 18+)

Българинът глоба не го плаши. 1000 лева е глобата за избирател, който си направи селфи с бюлетината, докато е в тъмната стаичка, предупредиха преди време от Централната избирателна комисия. Заплахата с тази не малка сума обаче не спря мераклиите, които и тази година разширяват фолклора върху бюлетините. Заради това редица ентусиасти решиха не само да нарушат закона, но и да споделят „бисерите” си в социалните мрежи. Ето част от най-колоритните бюлетини. Вижте ги:

Един от гласуващите директно е написал, че отказва да участва в поробването си. Естествено, той не си е харесал нито един от кандидатите и е наясно, че неговият глас ще падне.

Но какво да кажем за следващата бюлетина с еротичен привкус Недоволен от живота си у нас е сравнил България с лека жена, а за да подсили ефекта е лепнал и презерватив върху бюлетината. Подготовката му е била сериозна, тъй като е влязъл в тъмната стаичка, въоръжен с тиксо. И не се е притеснил, че от комисията може да го чуят докато къса лепенката.

Следващият герой пък видимо е недоволен от гласуването за референдума и е заложил на мъжки полов орган в разговорен и политически вариант. В първата колона се чете Кор – популярно название в онлайн коментарите, с което се финитират модераторите. Във втората пък четем Хой – цензурираният вариант, който е изваден от политическия речник на Радан Кънев. Да, липсва Бай, но пък и квадратчетата в бюлетината са кът. Трябва да се отчете и желанието, а и възможността на избирателя да пише думи с българско значение на латиница.

Друг нашенец пък си е добавил квадратче с тикче – Спрете да се подигравате на българските граждани. Само той си знае смисъла на послеписа Харесвам ваше симка.

Има ентусиасти, които са издигнали и свои кандидати. Така например може да видите „реално” попълнена бюлетина за Mascota” – нашумял диджей у нас или за сръбската звезда – Миле Китич, както и за Владимир Путин.

Източник: Блиц

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023