Коментари

Русофобът е като маймуните на Дарвин – доброволно се е отказал да мисли, защото без мислене се живее по-лесно!

Русофобът е като маймуните на Дарвин – доброволно се е отказал да мисли, защото без мислене се живее по-лесно!

love-or-hate-opposite-signs-two-blank-opposite-signs-against-blue-ddgrdw

 

Относно тази самолетна катастрофа е безспорно едно:  то е , че е налице някакъв саботаж…А относно радостните възгласи на човекоподобните русофоби, ще кажа само едно нещо: който се радва на нещастието на ближния си единоверец, после същото, че и по лошо, му се връща и на него…

Този безспорен саботаж е отчаян опит на западните спец служби да отмъстят за това, че руснаците избиха над 200 чужди съветника, граждани на други държави, в отговор на грешката с руската болница, и плениха живи 130 съветника в кавички…

На русофобите, радващи се неистово за самолетната катастрофа, ще кажа следното: в много случаи маймуните, показват много по-висш интелект от българските русофоби, да не говорим за сферата на морално-етичните ценности, където българските русофоби са на неизмеримо по-ниско стъпало от тях.

Приликата между българските русофоби и дарвиновите маймуни е в обстоятелството, че процесът на мислене и при двата вида е в зачатъчно състояние.

Владимир Владимирович Путин-най-омразният и ненавиждан човек за българските русофоби, дори повече от Сталин. Защото Сталин вече го няма,  и немощните им пискливи гласчета се усилват до кресчендо след поредната команда из-зад океана или от Брюксел, когато трябва да джафнат за пореден път срещу Президента на Руската федерация. Маймуните на Дарвин, пардон, българските русофоби, особено мразят, когато Путин е наричан с пълното название на длъжността му, и с трите му имена, и тогава чак се давят от плюнките си – затова нека не си отказваме това удоволствие.

Още нещо за русофобите: Фобия (от гръцки – страх) – ирационален неконтролируем страх; патологична страхова реакция, силен упорит страх, който се обостря необратимо и не се поддава на логическо обяснение; натрапчива невроза; фобическа болест, тревожна истерия, паническо разстройство, особено като чуят думата Русия, или пък като видят снимка на В.В.Путин. Ето това е свирепата болест, измъчваща сърцата и умовете на българските русофоби :) ))))

Идейният русофоб доброволно се е отказал да мисли, защото без мислене се живее по-лесно. Щом не мислиш, естествено, не изникват и неудобни въпроси. Така констатираме нещо важно: русофобията предизвиква тежки умствени поражения в мозъка, който е заразила. Едно от най-тежките такива поражения е именно нежеланието да се мисли. Но русофобът държи да се смята за него, че е умен. Затова и трескаво търси с какво да замени липсата на умствена дейност, и я замества с (ирационална) ВЯРА, че ЗАПАДА е еманация на доброто, а Русия е еманация на злото, и, съответно,  е виновна за всичко. Ала нашенският русофоб не ще да проверява дали пък това, в което вярва, не е случайно лъжа, заблуда или измама. Както на времето СДС-арите си вярваха, че времето е тяхно :) )))Майтааааап!

Източник: Дир.бг, Между редовете

http://mejdu-redovete.com/%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%82-%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4/

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024