Политика

”Америка за България” се надява да продължи да „инвестира“ у нас $20 млн. на година! Били „независими и нямало да са толкова тихи“!

”Америка за България” се надява да продължи да „инвестира“ у нас $20 млн. на година! Били „независими и нямало да са толкова тихи“!

Рубин67dd9743d186788e77c8bb0be7419da4

Странна държава е тази, в която филиал филиал на ЦРУ работи съвсем открито, че дори и с подкрепата на официалната власт. Тоест, странно за една суверенна страна, но съвсем нормално за една колония.

„Америка за България“ потвърди дългосрочния си ангажимент към страната ни и ще продължи да инвестира по около 20 млн. долара годишно у нас.

Това стана ясно на среща на над 600 партньори на фондацията от над 75 български градове и села, съобщи Медиапул.

„Времената се променят, ние също трябва да се променяме. Вече няма да сме толкова тихи. Време е да говорим високо и гордо. Това е началото на усилията ни да изградим наша общност, да сглобим парченцата на пъзeла за една по-добра България“, заяви президентът на фондацията Нанси Шилър.

Тя изтъкна, че фондацията била независима, неправителствена и политически необвързана.

Над 186 милиона долара е инвестирала фондацията за развитие на българския потенциал от 2009 г. досега.

Срещата се излъчи на живо във Фейсбук страницата на фондацията и бе открита от посланика на САЩ у нас Ерик Рубин. Той, както и Нанси Шилър, припомниха как започна всичко.

През 1991 г., само две години след падането на Берлинската стена, администрацията на президента Джордж Буш-старши прокарва Закона за подкрепа на източноевропейските демокрации. С отпуснатите за България 55 милиона долара се основава Българо-американският инвестиционен фонд, който инвестира у нас, подпомагайки с мениджърски опит и финансиране прохождащото българско предприемачество.

Дали след смяната на властта във Вашингтон обаче тази политика наистина има бъдеще предстои да разберем?!
ОТ ФОРУМА:
И кого се опитвате да излъжете, че сте ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЗАВИСИМИ, след като Америка за България е създадена от не от друг, а от ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ НА САЩ??? Че това си е отвсякъде организация за ПОЛИТИЧЕСКО ВЛИЯНИЕ И МАНИПУЛАЦИИ на обществото, при това с много прозрачна цел – износ на демокрация от американски тип, корумпиране на български политици и интелектуалци, купуване на медии (видяхме какво стана с главните ТВ канали!!), купуване на СЪВЕСТИ, промиване на мозъци и насърчаване … ИЗТИЧАНЕТО на мозъци от страната!! Тази организация смятала да влага всяка година по 20 млн в своята ВРЕДНА за България дейност??!? Просто си умират на мъка, че българите са 80% и повече русофили и смятат да преборят това вбесяващо ги явление с ПАРИ – ще си купуват на килограм млади хора и интелектуалци с цел – отродяване, загърбване на българщината и прокламиране на безумните идеологии на глобализма и мултикултурализма!!! ВЪН, МИЗЕРНИЦИ ДОЛНИ, ОТ СТРАНАТА НИ !!!
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
СЛЕД ТАКАВА“ГОЛЯМА ПОДКРЕПА“,НИЕ СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ В ЕС!!!УМЕЛО ПАРАЗИТИРАТ,КОРПОРАТИВНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЗАПАДНАЛИТЕ,ВЪРХУ ИЗНЕМОЩЯЛАТА СНАГА НА НАЩА МИЛА РОДИНА!!!
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
„Америка за Протестна мрежа“ потвърдила дългосрочния си интерес към нас, в размер на 20 мильона гущера на година, благодарим. На следващия Народен Съд – никаква милост, до девето коляно….
DIR.BG

Политика

More in Политика

1010x570

Американците ни натискат да дадем на Украйна безплатно двата реактора от АЕЦ „Белене“?

май 11, 2024
geshev-draganova

Беновска поиска пари от Гешев. Той й отказа и изрева: НЯМАМ КИНТИ!

май 10, 2024
dbce8e26f0284e3dbf72e16c4d697f3d

Историкът Георги Димов: Вървим към пета национална катастрофа, България е от губещата страна

май 10, 2024
1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024