ОБЩЕСТВО

Ромска сватба Made in BG! Дъжд от едри банкноти засипва „принцеса Мелани“ при изписването й от родилното във В. Търново! (ВИДЕО)

Ромска сватба Made in BG! Дъжд от едри банкноти засипва „принцеса Мелани“ при изписването й от родилното във В. Търново! (ВИДЕО)

%d1%80%d0%be%d0%bc%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b1%d0%b01483524069-1

Дни наред случаят с 13-годишната родилка от Сливен се превърна в една от най-коментираните теми в страната. Семейството на Златка и 15-годишния баща на детето й обяви, че се надява държавата да помогне на младата двойка с апартамент или поне с бебешко креватче.

Оказва се обаче, че монетата има две страни-семейството от Сливен, чакащо държавата да им подаде ръка, и многолюдна фамилия от Горна Оряховица, която показва публично разкоша, в който живее най-новият им член, информира Дарик.

Видео, озаглавено „Изписване на принцеса Мелани“, набира популярност в сайтовете за видео споделяне. Клипът, който проследява ритуала по изписването на новородено момиченце от ромски клан, има над 60 000 гледания.

Видеото започва с кадри, заснети с дрон, показващи огромен палат в Горна Оряховица. Къщата, която има размери на училище, не изглежда напълно завършена, но е цялата обкичена с разноцветни балони. Кадрите показват в детайли и всяка една от стаите в палата, дори и банята-всички обзаведени луксозно. По-подробно камерата се спира на отрупано с бебешки дрешки легло. Прави впечатление, че рокличките и блузките на бебето са обсипани с мъниста, пера, перлички и дантели. Един от акцентите във видеото е пищната маса, която очаква гостите на изписването.

В следващите кадри грейва авто паркът на фамилията и приятелите, сред които се открояват луксозни и скъпи возила. След това се появява танцуващото семейство на новородената принцеса. За доброто им настроение се грижи специално извикан оркестър. Малко по-късно колона от лъскави возила се отправя с надути клаксони от Горна Оряховица до болницата във Велико Търново, където е родено бебето.

Пристигайки пред родилното отделение, фамилията отново танцува под съпровода на оркестъра. През това време в болницата тече трескава подготовка за бляскавото изписване на принцеса Мелани-обличат бебето в розова дантелена рокличка, обсипана с камъчета, и го поставят в специално кошче.

Огромен златен синджир е последният детайл, който завършва тоалета на ромската принцеса за нейното първо появяване пред цялата фамилия. Прави впечатление, че родителите на момиченцето изглеждат изключително млади. Въпреки че е родила преди броени дни, майката изглежда в отлична форма, с перфектна фризура и бяла, къса рокля. Щастливият татко е със семпла риза и тъмни очила.

Многолюдното семейство с много радост посреща пред болницата най-малкия си член и отново танцуват пред болницата, докато през прозорците надничат любопитни лекари, сестри и пациенти.

След това колоната от автомобили се отправя обратно към палата. Родителите на бебето го поставят в креватчето, а щастливите роднини го обсипват с подаръци. Като част от ритуала, обсипват детето с едри банкноти-в левове и в евро.

В интернет циркулират и клипове от сватбата на младото семейство, която се провежда не в ресторант, а на… градския стадион в Павликени. Булката сменя няколко шикозни тоалета, а многолюдната фамилия танцува с развят български трибагреник. Бляскавата сватба бе отразена и от национални телевизии, а в репортажите гости споделят, че булката е „купена“ за 100 000 лв. заради ненадминатата си красота. ВИДЕОТО ТУК:

 

БЛИЦ

http://www.blitz.bg/goreshtite-novini/dzhd-ot-edri-banknoti-zasipva-romskata-printsesa-melani-pri-izpisvaneto-ot-rodilnoto-vv-veliko-trnovo-video_news476580.html

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

малинов

Цената на тока скача от 1 юли – няма как иначе, обяви енергийният министър

май 12, 2024
катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
171544294712064

Трагедия! Наш спортист почина само на 38 години

май 11, 2024
1010x570

Американците ни натискат да дадем на Украйна безплатно двата реактора от АЕЦ „Белене“?

май 11, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024

Топ 5 тенденции в онлайн казината през 2024 г.

май 11, 2024