Коментари

Тръмп и Путин срещу Сорос! България чака новата геостратегия, следвайки сбърканите „европартньори“!

Тръмп и Путин срещу Сорос! България чака новата геостратегия, следвайки сбърканите „европартньори“!

%d1%85%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%b2a7bf56d464c1af578aefc206dae15119

Опасност пред България е в очакване преформулирането на геостратегическите отношения на САЩ и Русия, да не закъснее прекалено дълго със следването на сбърканите „европартньори“ и прекомерния евроатлантизъм.

Настоящият меркелски политически модел и в ЕС и в България е почти изцяло изграден от проваления клан на Обама, неоконите, Сорос, Меркел, Нюланд, който не издържа проверката на времето.

В момента Сорос използва „заплахата Русия“ и Путин за плашило, за да разруши единството на републиканската партия и да попречи на Тръмп да управлява, както се очаква.

И успява донякъде, като ползва провалени конгресмени като Маккейн и още няколко от двете партии. Дори внесоха в Конгреса, 9 дни преди напускане на властта, нови санкции.

Но, очевидно и Сорос и Обама и в целия глобалистки клан усещат лошата за тях развръзка.

Всичко това поставя въпрос към българските политици и общество, потънали във възхвала на тези провалени кръгове.

Особено впечатление прави едно кореспондентче на телевизия — Ясен Бараков,който дори си поплака за загубата на Хилъри и не спира да цапа националния ефир с всяко свое включване.

Допустимо ли е „национални медии“ да отразяват изключително едностранчиво ставащото в света и Съединените щати?

България трябва да започне „морално и хигиенно-политическо“ почистването след ГЕРБ и реформаторите.

Едва ли най-подходящият път минава през реанимация на атлантическо-царско, седесарската утайка.

Доналд Тръмп очевидно няма да ги чака и подготвя съдебно преследване на цялата шайка:

Външният министър на Русия Сергей Лавров е бил помолен от преходния екип на новоизбрания президент да предостави всички налични информации, свързани със Сорос, позовавайки се на документ от 6 март 2014 г.

Става дума за специално нареждане, подписано от президента Барак Обама, което носи името „Блокиране на собствеността на определени лица, свързани със ситуацията в Украйна”. „Аз, Барак Обама, президент на САЩ, намирам, че действията и методите на лицата, които подкопават демократичните процеси и институции в Украйна, заплашват мира, сигурността, стабилността, суверенитета и териториалната цялост, допринасят за отнемане на имуществото и представляват извънредна заплаха за националната сигурност и външната политика на САЩ и затова обявявам извънредно положение за справяне с тази заплаха”, пише в него.

В съпътстващите документи, приложени към дипломатическото запитване пък преходният екип на Тръмп заявява още, че 25 дни след подписването на въпросния документ от Обама, на 31 март 2014 година дипломатически грами сочат, че Сорос, който се срещал с посланика на САЩ в Украйна Джефри Пайет, наистина е работил за „подкопаването на процесите и институциите в Украйна”, като целял да овладее държавата.

Той „създавал предпоставки за война” със становището си, че „Планът за федерализация”, предложен от Владимир Путин на Ангела Меркел и Обама, ще доведе до това, че Русия фактически ще влияе и контролира източните райони на Украйна”. Всъщност „Планът за федерализация”, подкрепен от президента Путин, канцлера Меркел и президента Обама би довел до мирно предаване на властта в тази страна – но заради нелегалната намеса на Сорос се стига до масов конфликт и кръвопролитие, в което загиват 9600 души: посочва usapolitcs24hrs.com.

Причината Обама да не обвинява Сорос за грубото нарушение на заповедта му е фактът, че милиардерът е спонсорирал Демократическата партия, която го направи президент, с грандиозната сума от 100 милиона долара.

Доналд Тръмп даде две седмици за посланиците с политически назначения от президента Барак Обама да се оттеглят от постовете си.

„Ню Йорк таймс“ съобщи новината, потвърдена пред „Ройтерс“ от посланика на САЩ в Нова Зеландия, Марк Джилбърт.

Тръмп иска до 20 януари всички да са напуснали работа.

Уведомлението с безкомпромисен тон е изпратено преди Коледа – на 23 декември.

За работещите в чужбина, екипът на Тръмп ще спазва същият принцип като за хилядите политически назначения в администрацията на Белия дом или федералните агенции — да бъдат незабавно освободени.

Европейският съюз ръководен от загубилата ориентация Меркел, попадна в капана на мултикорпоративните интереси на глобалистите и в капана с мигрантите, като унищожава националните държави, своята национална, културна и религиозна идентичност, история и социални постижения.

Русия и Китай, Израел и други държави изритаха „Петите колони“ на глобалистите и неоконите от държавите си. Русия и Китай изгониха ,Сорос и „неправителствени организации“, които „Партията на войната“ от САЩ използва като геополитически инструмент за вътрешно влияние в суверенни държави. Неоконите целяха да използват и ИД като нерегулярна армия срещу Европа, Китай и Русия.

Ето и един пореден позор за България: Отиващият си след седмица Плевнелиев и шайка провалени европейски политици зоват Тръмп да не маха санкциите срещу Русия.

Вестник ”Вашингтон пост” публикува писмо от 17 европейски политици, които са се обърнали към Доналд Тръмп с искане да се откаже от подобряване на отношенията с Русия. Сред тях е президентът на България Росен Плевнелиев.

Подписи са поставили бившият президент на Естония Томас Хендрик Илвес, бившият президент на Румъния Траян Бъсеску, бившият президент на Латвия Вайра Вике-Фрайберга, бившият министър на външните работи на Швеция Карл Билд и други бивши лидери на външните и отбранителните ведомства на Чехия, Полша, Литва.

Автор: Йордан Халачев
Източник: ПРЕГЛЕД

Коментари

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024