САЩ

ЦРУ: При Тръмп САЩ и Русия ще сближат позиции! (Колкото и да ви пречим и да не ни се иска)

ЦРУ: При Тръмп САЩ и Русия ще сближат позиции! (Колкото и да ви пречим и да не ни се иска)

%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%bd%d1%8a%d0%bd768x432

Директорът на ЦРУ Джон Бренън заяви, че с идването на власт на Доналд Тръмп САЩ и Русия ще сближат позиции и ще нормализират двустранните си отношения. Това става ясно от интервю на Джон Бренън за телевизия PBS.

Тръмп готви съкращения в спецслужбите

 Тръмп готви съкращения в спецслужбите. Майк Помпео е избран от Доналд Тръмп за нов директор на ЦРУ

„Безусловно, аз се надявам на подобряването на отношенията между Москва и Вашингтон през следващите няколко години. Понеже е изключително важно за стабилността в света, така и за Русия и САЩ, двустранните отношения да са добри“, каза Джон Бренън.

Едва ли обаче господинът е искрен в тези свои „надежди“ –  точно ЦРУ ще се погрижи това да не стане, твърдят други наблюдатели. За който разбира, ето къде може да се чуе мнение от сериозен човек по въпроса: https://www.youtube.com/watch?v=ZLjrzAmcCA4

Бренън посочи също, че няма основания да се говори за началото на нова Студена война между двете страни. Доналд Тръмп по време на свята кампания призоваваше за подобряване на отношенията между Москва и Белия дом, припомня медията.

МНЕНИЕ ОТ ФОРУМА:

Няма начин да не стане . Щатите има много умни хора , които си дават сметка , че само с Русия ще могат да съществуват още дълго време . Със сегашната си политика на постоянна намеса във вътрешните работи на суверенни страни , сваляне на законно избрани правителства , брекзита , нарастването на крайно десните и пополизма в цяла западна и централна Европа . Латинска Америка , Южна Африка , Израел , Турция , Индонезия , Филипините , Египет , Либия и дори Япония започнаха да им обръщат гръб а това е само началото – да не говорим за ислямизма . Край на еднополюсният свят ! Кухият орех Украйна ще бъде федерализирана или разделена . Демократите загубиха не само изборите но и на всички фронтове . Държави като Сауд. Арабия , Катар ще бъдат изолирани ако не сменят опресивните си средновековни правителства . Само с мир и добри отношения света ще избегне фалит и края на човечеството .

НЮЗ бГ

https://news.bg/world/tsru-pri-tramp-sasht-i-rusiya-shte-sblizhat-pozitsii.html

 

More in САЩ

Image_17810205_40_0

САЩ: Има вероятност да влезем в конфликта между Русия и Украйна с наши военни

май 6, 2024
байдъъън

Der Spiegel разтърси света с огромна бомба за Байдън!

май 6, 2024
ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024
хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
Image_17344904_40_0

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

март 9, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024