ИНЦИДЕНТИ

Лъсна цялата истина за Поптодорова – крадяла е и в САЩ! Намерената козметика била в чантата, а не в ръцете й!

Лъсна цялата истина за Поптодорова – крадяла е и в САЩ! Намерената козметика била в чантата, а не в ръцете й!

поптодорва20120223.hdbomxkkoe
Лъснаха нови скандални разкрития за горещата тема в последните два дни, а именно, че бившата ни посланичка в САЩ Елена Поптодорова бе хваната да краде козметика от полско летище. Оказа се, че Поптодорова не за първи път се изявява в подобна не много приятна светлина. Общественикът Любомир Гешев припомни, че през 1991 година тя отново е била хваната да краде.

Ето какво написа в социалната мрежа Гешев.

Далечната 1991 година. Делегация на български депутати в САЩ…В един от посетените градове, в голям магазин е хваната в кражба народната представителка Елена Поптодорова…Случаят беше претупан от медиите…
Дали си спомня някой от делегатите…

Малко по-рано днес стана ясно, че козметиката, която открадна Поптодорова е намерена от полицията в чантата, а не в ръцете й, както твърди тя. Така версията й, че е излязла навън, за да говори с майка си и така вещите са останали в нея се разбива на пух и прах.

Поптодорова е пробвала да се измъкне от ареста  заради кражбата на козметика за 800 лева на полското летище, размахвайки дипломатически паспорт. Това съобщиха по случая полските медии.

При избухването на скандала Поптодорова заяви пред Нова ТВ, че просто излязла да говори по телефона, забравяйки, че държи козметиката в ръка, а вчера пусна и писмо до БТА, в което казва, че нямала проблем да си купува сама козметиката, както и че била възмутена от начина, по който се тълкува грешката й.

Оказва се обаче, че експосланичката е направила истински цирк на летището при задържането си, като се пробвала да се измъкне, размахвайки дипломатически паспорт. Защо изобщо има такъв, при положение, че вече не е шеф на мисията ни в САЩ, засега остава загадка, на която Външно все още не са дали отговор. Според полските медии обаче именно благодарение на специалното тескере Поптодорова се е отървала само с глоба за откраднатата козметика, без срещу нея да бъде образувано допълнително разследване за стореното, което е наказуемо като престъпление като тамошното законодателство, пише „Монитор“.

Междувременно, под публикация във Фейсбук на ексминистъра по европейските въпроси Гергана Паси, се развихри голяма дискусия по въпроса. Част от коментиралите твърдят, че това не е първата кражба на бившия дипломат. Уповавайки се на източници от дипломатическите служби в София, те пишат, че в началото на 90-те години в американски супермаркет Поптодорова била хваната да краде и дала подобни обяснения.

По думите им тя страдала от клептомания. Друга част от коментиралите под публикацията вярват в почтеността на Поптодорова и смятат, че разпространяването на новината цели да срине авторитета й. Трети намират оправданието й за нелепо, като шеговито питат как така не е излязла с по-евтин крем. „И аз влезнах в един шоурум за БМВ-та, звънна ми телефонът и по едно време гледам, че ме гонят по Цариградско шосе”, шегува се мъж.

БЛИЦ

http://www.blitz.bg/obshtestvo/prvo-v-blits-lsna-tsyalata-istina-za-elena-poptodorova-kradyala-e-i-v-sashch_news492425.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024