Политика

Ненчев като оракул: Предстои да видим първия отстранен от длъжност БГ президент и първия тикнат в затвора главен прокурор!

Ненчев като оракул: Предстои да видим първия отстранен от длъжност БГ президент и първия тикнат в затвора главен прокурор!

ненчев4944687

В предизборно интервю, дадено за пловдивския в. Марица ,бившият военен министър и земеделец Николай Ненчев влиза в ролята на оракул и фантазьор, като пророкува, че ще имаме осъден главен прокурор и първи отстранен от дължност президент. Няма да ви представяме цялото интервю, което представлява един водевилен тюрюгювеч на Ненчев с неговата партия и коалицията Реформаторски блок. Само най-розовите му съновидения: 

-Има ли опасност от рекомунизация на страната при победа на БСП на предстоящите парламентарни избори?

-Тази опасност е очевидна, а аз изпитах на собствения си гръб. Понесох много атаки – от първия ден, в който заявих, че ще предам всички досиета на бившото Военно разузнаване. 25 години никой не се реши да направи това. И се наложи да преживея челен сблъсък с мафията и нейното острие главния прокурор и с комунистическата конспирация. Сблъсках се и с руската пропагандна машина и зная за колко силен противник става дума. Но аз съм твърд човек и когато ми повдигнаха обвинение, мислех само за това, което преживяват моите близки.

-Някой ден може да осъдите прокуратурата.

-Точно така ще стане, но преди това ще имаме осъден главен прокурор, главен прокурор в затвора. В съвсем близко време ще имаме и първия отстранен от длъжност президент – под натиска на обществото и демократично мислещите хора. Силно вярвам в това и мисля, че походът на хората за пореден път ще тръгне от Пловдив.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК:

http://www.pan.bg/view_article-6-376661-Nikolaj-Nenchev-v-rolyata-na-orakul.html

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024