Политика

Събуди се, за да си върнем България! Заедно можем да пробием статуквото с глас за ВЪЗРАЖДАНЕ #14!

Събуди се, за да си върнем България! Заедно можем да пробием статуквото с глас за ВЪЗРАЖДАНЕ #14!

стела17467703_10206628114939968_417843772_n
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ С ДА – ЗА,, ВЪЗРАЖДАНЕ ,,НОМЕР 14,,?
– Какво ще се промени ако гласуваме доверие на ,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,?
-,,ВЪЗРАЖДАНЕ ,, не е партия, това е по –точно движение на млади хора омерзени от политическият,, цирк,, , през последните 27 години. Омерзени от факта, че политиците не се интересуват от мнението на хората. Омерзени от начина на политиката водена от България, както към собственият и народ, така също и във външната и политика. Хората от движението решиха да участват на тези избори в последният момент и всеки ден стават все популярни и известни сред хората.
На въпроса какво ще се промени – Гласувайки с номер 14, хората ще видят, че в политиката на България могат и ще участват различни, честни и достойни хора с визия и знания как да подобрят преди всичко живота на обикновения човек в България. – Как точно ще промените нещата в полза на обикновения човек?
В програмата на ,, ВЪЗРАЖДАНЕ,, има няколко точки, които ще спестят хиляди левове годишно на обикновеният човек, като премахване на ДДС на лекарства, премахване на таксите за личен лекар и доплащането в болниците. Пълна ревизия на имуществото на депутати, магистрати, политици и държавни чиновници.
Също така и премахване на партийната субсидия на партиите, нещо с което до този момент политическите партии са ограбили обикновения човек с около 500 милиона лева. Също така ние настояваме заплата на народният представител да е равна на средната за страната и да се премахнат всички допълнителни пари за депутатите. Охрана и служебни коли от НСО да ползват само президента, премиера и председателя на народното събрание.
– Кои са хората във ,, ВЪЗРАЖДАНЕ,, постигали ли са нещо досега със своите действия в полза на обществото?
В листите на Движение ,, ВЪЗРАЖДАНЕ,, се открояват личности като доц. Минчо Христов, Стела Банкова, Костадин Костадинов, Бойко Никофоров, Пламен Пасков, Христо Куфов, Бойко Младенов, Николай Дренчев, все хора познати със своята непримиримост към неправдата на системата. Примерно Минчо Христов и Стела Банкова са хората, които доказаха преди време, че само два човека , въпреки всичко и всички могат да променят нещо. Те махнаха таксата електромер на ЕРП та, за частните абонати преди десет години.
Досега всяко едно домакинство заради тях е спестило около 1200 лева. Стела Банкова е единственият български депутат гласувал против затварянето на блоковете на АЕЦ ,, Козлодуй,,. Стела Банкова е жената която си хвърли 13 заплата от трибуната на Парламента в знак на протест срещу това.
Минчо Христов е все още единственият човек, който е бил в българският парламент ходил всеки ден на работа с градският транспорт и колело.
Костадин Костадинов е човека написал учебника по ,, Родинознание,, който в днешни дни се приема като делото на Отец Паисий в началото на Възраждането на България.
-Каква е вашата цел в политиката?
– Преди всичко, да има България и Българи и след 15 години, защото към ден днешен, благодарение на всички, които се упражняваха да управляват България – Тя умира. В Българските села няма хора, в Българските училища няма българчета…..Преди всичко ние трябва да се върнем към корена българското село, с неговото земеделие и животновъдство, трябва да възродим българското огнище на просвета – Читалището.
Трябва да дадем шанс на обикновеният човек да се развива. В програмата на ,, ВЪЗРАЖДАНЕ,, тези неща са заложени точка, по –точка. И влизайки в Парламента още от първият ден ще бъдат започнати действия да се случат.
– Бихте ли се коалирали с някой след изборите?
С предателите и убийците на България няма как да се коалираме, те са за затвор и присъди всички. С хората, които за 27 години изгониха и унищожиха семействата в България няма как да се коалираме. Да разделиш майки от деца, да караш бащи да гледат как децата им растат по скайп няма как да се коалираме – напротив, всички те са за Затвор до един, без значение в коя политическа партия са се скрили към ден днешен.
– Подкрепяхте ли Референдума, който беше инициаран от много хора, в това число и ,, Шоуто на Слави“ ?
– Да и към днешният ден, въпросите от Референдума са точки от нашата програма, включително и въпроса за намаляне броя на депутатите поне на половина. Даваме за пример Холандия, от имащите право на глас там около 17 милиона граждани – Парламентът им е със 150 депутата.
– Защо хората да гласуват с номер 14 в неделя?
– Защото в политиката на България, трябва да има честни и достойни хора, доказали през годините, че не властта , славата, парите или личните интереси са важни за тях. Хора за които България е родина, отечество и са готови подкрепени от много хора, първо да раздадат възмездието на крадците и грабителите и да направят България – Просперираща държава с Идеал!
ревизия17475398_10206628125620235_1739160069_oДвижение „Възраждане“

Политика

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024