Политика

Шоуто на Слави било свалено заради призиви за бунт! Фейсбук ври и кипи – мненията са от „цензура“ до „планирана постановка“! СНИМКИ

Шоуто на Слави било свалено заради призиви за бунт! Фейсбук ври и кипи – мненията са от „цензура“ до „планирана постановка“! СНИМКИ

slavi-trifonov

Вчерашното предаване на „Шоуто на Слави“ е свалено заради отвореното му писмо и свързани с него призиви за бунт и гражданско неподчинение в нарушение на редица закони, твърди „Труд“, като се позовава на източници от bTV.

Буквално минути след като стана ясно, че шоуто не се излъчва на живо стотици потребители изразиха недоволството си в официалната страница във Фейсбук на „Шоуто на слави“. Предлагаме ви само част от коментарите:
шоу1490683493-kkkk
В много от коментарите обаче имаше и хора, които критикуваха „Шоуто на Слави“ и изказваха позиция, че е време то да бъде спряно от ефир и да бъде заменено с някое ново предаване.
Според други цялата акция е добре планирана постановка и провокация, за да му се даде възможност и оправдание за протести и улични изяви.

Официалната позиция на bTV, че „bTV Media Group не проявява отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV“.

Ето и целия текст на информацията, дошла от медията:

„bTV прави промяна в програмата си за вечерта. В 22.30 ч. ще бъде излъчено повторение на епизод от „Шоуто на Слави”. Първоначално планираният за днес епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV, която не толерира едностранно представяне в програмите си.    bTV и „Седем осми” имат сключен договор за създаване на предаване с развлекателно-информативен характер. Уважаваме професионализма на екипа на „Седем Осми” и опита им в създаване на развлекателни програми.

Същевременно bTV Media Group не проявявала отношение към политически пристрастия на своите водещи, стига те да не влияят и да не се отразяват на работата им за bTV. „, казаха оттам.

Днес Слави Трифонов и екипът му ще дадат пресконференция в 13.00 часа, но още не е съобщено къде.

Епицентър, Блиц

http://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/otzvuk-sled-svalyaneto-na-shouto-na-slavi-vv-feysbuk-vri-i-kipi-snimki_news499795.html

Политика

More in Политика

phpbcuamt_559x345

Радев: Победа над Русия е невъзможна, продължаването на войната в Украйна не е изход

май 18, 2024
c5f5f63fd2304e109b375828b933ed2f

Борисов: Направих сглобката, за да успокоя държавата, ПП не искат да си признаят големия балон, който се наду

май 17, 2024
Image_17946323_40_0

Радев с първи думи за мелето с Кирил Петков, ще вземе ли главата на шефа на НСО

май 17, 2024
big_payimage-6266907c4

Израел крои голям план за България през главата на Турция

май 16, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024
бнб

Управителят на БНБ: България няма да изпълни критериите за еврото до доклада през юни

май 14, 2024