Политика

21 причини новото управление на ГЕРБ и ОП да бъде свалено незабавно от власт!

21 причини новото управление на ГЕРБ и ОП да бъде свалено незабавно от власт!

bokoto

Ето ви 21 причини новото управление на ГЕРБ и ОП да бъде свалено незабавно от власт

1. Недопустимо е в 21-ви век страна членка на ЕС да бъде управлявана от бивши комунисти и агенти на Държавна сигурност.

2. Заметената истина за фалита на банката и прякото участие на Борисов във фалита на КТБ.

3. Яневагейт разкри мафиотската същност на управлението на ГЕРБ и влиянието на изпълнителната (мафиотската) власт върху съдебната система.

4. Умишлено загубеното дело за Белене от правителствата на Борисов, Орешарски и Станишев е най-голямото национално предателство и престъпление в новата ни история, което трябва да бъде разследвано и виновните вкарани в затвора, а не да ги връщаме на власт.

5. През последните девет години, при управлението на ГЕРБ България стана най-бедната и корумпирана държава в Европа.

6. През последните девет години, при управлението на ГЕРБ българите станаха най-бедната , болна, изчезваща и нещастна нация в Европа.

7. Провал в съдебната реформа и липса на желание за борба с корупция, защото управлението на ГЕРБ се крепи на корупция и схемаджийство, въведени като стил на управление.

8. Над един милион българи бяха прокудени от страната при управлението на кабинетите Борисов 1 и Борисов 2, заради липсата на справедливост, беззаконието, рекета върху бизнеса и зверската корупция.

9. МВР и прокуратурата са превърнати в бухалки в ръцете на управляващата ни мафия, използвани за репресия срещу непримиримите и будни българи, вместо да защитават интересите на обществото.

10. Държавните институции са превърнати в свърталища на корумпирани и некадърни партийни мишки, изпълняващи поръчките на своите господари. Тази некадърност и корупция води до срив в работата на институциите и това струва човешки животи.

11. Няма нито един осъден за корупция, а всеки опит за съдебна реформа водеща до резултати е провален и обречен.

12. Пеевски става все по-дебел, което доказва, че симбиозата между Борисов и Пеевски се задълбочава за сметка на все по обедняващият народ.

13. Доказаните зависимости на Борисов от страна на Ердоган и Путин заради разкрити канали , в които Борисов участва пряко, за контрабанда на каптагон, оръжие и цигари през Турция за Сирия и Ирак. Не ни трябва престъпници – чужди марионетки за управници. Това убива България.

14. Престъпление е да търпим управление от престъпници.

15. Държавата е превърната в ченгеджийница, а подслушването , страха, заплахите и омаскаряването на неудобните чрез слугинските медии и прокуратурата са начините, чрез които ГЕРБ, Борисов и Пеевски крепят своята власт.

16. В регионите на страната партийните лидери са превърнати в местни феодали, които деребействат и източват бюджетите на общините. Хората са превърнати в крепостни селяни зависими от волята на феодалите. Държавата на мафията.

17. Недопустимо е хора като Валери Симеонов, Волен Сидеров и агент Иван да бъдат част от управлението на страната. Това е позор и срам, който можем да изтрием само като ги отстраним от властта.

18. Недопустимо е доказан лъжец, престъпник, контрабандист, мутра и мафиот като Бойко Методиев Борисов да продължава да управлява страната. Това е позор и срам, който можем да изтрием само като го отстраним от властта.

19. През изминалите девет години управление на ГЕРБ видяхме – ширеща се корупция, източване на европейски фондове, хиляди случаи на корупция, партийни калинки, подчиняване на съдебната система, липса на правосъдие и справедливост, тежка битова престъпност, показни убийства, тефтерчето на Златанов, Яневагейт, Ало Ваньо, Ти си го избра … Единственият начин това да бъде спряно е като отстраним мафията от власт. ГЕРБ и ОП са част от тази мафия. Не забравяйте Фидосова и Цв.Цв.

20. Два милиарда за саниране , а за болните деца събираме стотинки, за да бъдат лекувани. Пари за крадлък за мафията има, а за здравето на децата няма. Това е държавата на мафията.

21. Мафията убива, корупцията убива, некадърността убива. За да оцелеем като народ и държава трябва да отстраним мафията от властта и да си подредим държавата. Без комунисти, ченгета, мутри и мафиоти.

Гражданско движение – „БОЕЦ“

БУЛТАЙМС

Политика

More in Политика

прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024