Политика

Борисов уволни светкавично новоназначен зам.-министър след тв репортаж! Вижте защо!

Борисов уволни светкавично новоназначен зам.-министър след тв репортаж! Вижте защо!

Апостлов1494486928-apostolov-360x211
Стана ясно защо Борисов е уволнил назначения вчера зам. здравен министър Стоил Апостолов. Решението на премиера е взето след излъчен в телевизионно предаване репортаж за нередности и злоупотреби в лечебното заведение, на което Апостолов е бил управител.
Става дума за фиктивно извършена операция в МБАЛ „Бургасмед“ на коляното на спортистка. По документи операцията се е състояла, но по думите на потърпевшата й е направена само пункция. За това Решението на премиера е взето след излъчен в телевизионно предаване репортаж за нередности и злоупотреби в лечебното заведение, на което Апостолов е бил управител, пише „Труд“.
Епикризата, която пострадалата е получила от болницата е удостоверена с подписи от лекуващия лекар и началника на отделението, както и с печата на болницата, чийто управител е Стоил Апостолов. Д-р Апостолов е на 55 год. от Пещера.
Лекар, специалност“Анестезиология и реанимация“ от МУ Пловдив. Има магистърска степен по „Здравен мениджмънт“ от ФОЗ Пловдив и магистратура по „Публична администрация“ от ПУ“Паисий Хилендарски“ Пловдив. Работи като управител на МБАЛ “Професор Димитър Ранев“ ООД Пещера и МБАЛ Бургас. Той беше в листата на ГЕРБ за Пазарджик на последните избори.

https://www.blitz.bg/politika/stana-yasno-zaradi-kakvi-zloupotrebi-v-bolnitsa-khvrkna-glavata-na-naznacheniya-vchera-zam-ministr-stoil-apostolov_news511761.html

Политика

More in Политика

1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024
big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024