Политика

Новият Бойков министър Нено Димов взриви форумите: Държавата на Борисов вече не е мутренска!

Новият Бойков министър Нено Димов взриви форумите: Държавата на Борисов вече не е мутренска!

нено144-12-04-Neno-Dimov
Екоминистърът Нено Димов заяви, че е променил мнението си, че в България управлението е мутренско и не може да имаш бизнес, ако нямаш телефона на Бойко Борисов.
Председателят на Института за дясна политика, който неочаквано влезе в третото правителство на Борисов по предложение на Красимир Каракачанов от „Обединени патриоти“, коментира свои думи от 2013 г.

Водещите в сутрешния блок на Нова телевизия припомниха следното изказване и попитаха Димов дали знае чие е:

„Политическите бандити оправдават престъпленията си с икономическата криза. Коренът на злото е в мутренското управление на страната, в използването на репресивния апарат за кражба на бизнес, за фалиране на конкуренти. Управлението започва с рекетиране на фирмите, които работят по държавни поръчки и завършва със скандал за незаконно подслушване. На финала Борисов мина в опозиция сам на себе си – за такава диагноза лекарите дават жълта книжка. В страната на Борисов не можеш да си предприемач, ако не знаеш телефона на Бойко Борисов“.

ОТ ФОРУМИТЕ:
Самият израз: държава на Борисов, вече ни казва че е мутренска. То си личи и по всичко в държавата. МВР дои общините, чиновниците нарастват, кражбите от домовете се увеличават и т.н. Борисов си е и ще си остане такъв.
„Предполагам, че визирате мен“, припозна се новият министър.

И обясни казаното така:

„При всички положения човек трябва да премине през един период. Старата десница, активна до 2001 г., в която съм участвал, трябваше да изживее своя залез. Виждаме го ясно и в момента. Към него момент съм го мислил, при всички положения, но в момента има ново разделение в страната. Всички анализатори показаха, че кабинетът „Борисов-1“ има едно лице, „Борисов-2“ – второ, а сега „Борисов-3“ – се очаква да покаже третото си лице, всички го казват“.

Димов заяви, че не съжалява за думите си но изтъкна, че всеки е имал минало.

На въпрос означава ли това, че сега вече няма кражба на бизнес и има ли развитие, той отговори с „Да“.

Попитан дали можем да сме сигурни, че днес не живеем в мутренска държава, в която се използват репресивни мерки, министърът отговори:  „Това е въпрос на вътрешното усещане или на съдебни процедури, вътрешното усещане което имам, е – да, мога да кажа, че днес не живеем в такава държава. Аз самият съм предприемач и не знаех телефона на Бойко Борисов“.

ОТ ФОРУМИТЕ:
Така е, прав си !! Затова пребиха като куче оня от Легия Антимафия, преди „тепкавеца“ бивш главен секретар да го преместят за шеф на митниците – главна разпределителна на всички сиви далавери у нас !! Мафията от сивата икономика на БГ няма да спре да безчинства, докато партийните касички се пълнят !! Какво стана с КТБ ?! Някой да е отишъл в пандиза ? 4.5 млрд. лева ?! 200 000 ощетени вносители !! КОЙ СЪЗДАДЕ ТАЗИ ПИРАМИДА ?! ЧИЙ ДЖОБОВЕ НАПЪЛНИ ?! КОГАТО ТИЯ ИЗРОДИ ИДАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ – ТОГАВА МИ ГОВОРИ ТВОИТЕ ПЛАТЕНИ ГЛУПОСТИ !!!
////////////////////////////////////////////;
Ооо, каква простотия-щом си в креслото НЯМА МУТРИ-е,скъпи приятелю,кой излезе от бившото/сегашно правителство та ти се настани и вече се свършиха мутрите и кой сега без телефона на Боко взима решения ха ха ха!!!
По повод факта, че е започнал политическата си кариера с Иван Костов и ДСБ, после минал през ДБГ на Меглена Кунева, а сега е министър в кабинет на Бойко Борисов, предложен от Патриотите, Димов изтъкна, че всички споменати партии до 2000 г. са били част от ОДС. И по тази причина неговият път не е излизане от политическото пространство, а напротив – перманентно стоене в десницата. Той нарече това израстване и отхвърли коментарите, че е политически номад.

Екоминистърът коментира още защо смята глобалното затопляне за измама, както и застрояването по Черноморието.

Dir.bg

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024