Политика

Слави Трифонов отново на протест, замисля и гладна стачка! Ето какво заяви за скандала с Валери Симеонов!

Слави Трифонов отново на протест, замисля и гладна стачка! Ето какво заяви за скандала с Валери Симеонов!

ТРИФОНОВ1493991486-kioo
Слави Трифонов продължава своя протест пред Народното събрание. Той бе принуден да се облече с дъждобран, заради дъжда в столицата. Шоуменът заяви, че не иска да коментира жълтите издания, които пишат, че това мероприятие пред парламента е платено и е насочено срещу Борисов и новата власт.
На въпрос защо Валери Симеонов го мрази, Трифонов отговори така: „Не знам защо Валери Симеонов ме мрази. Това са нормални чувства от живота. Има омраза, има и любов. Не знам защо той изпитва такива чувства към мен. Аз не го познавам лично и не съм имал пряк досег с него.“
Трифонов заяви още, че се замисля и да направи гладна стачка. Той заяви, че мажоритарната система е много важна и трябва да бъде въведена. Във Франция мажоритарната система е била въведена още преди много години, за да може да се озапти комунистическата вълна, която се е надигала“, посочи Трифонов.
За мен поведението на Сашо Дончев е непочтено. Когато се виждаш с някого за личен разговор това трябва да си остане между вас, да не да го разгласяш на цялото общество. Това каза Слави Трифонов на протеста пред парламента за скандал със Сашо Дончев.
Мисля, че Георги Гергов беше много грозно използван. Явно целта на Сашо Дончев е бил точно тази, да се огласи в медиите за тази среща с Цацаров, но това не е колегиално. В крайна сметка хората се виждат насаме, за да си говорят неща, които само те да знаят, а не да ги разгласяват“, изтъкна шоуменът.

„Поведението на Корнелия Нинова също беше много некоректно. Грозни бяха нещата, които тя заяви по този скандал и фактът, че уволни от БСП Георги Гергов“, каза още Трифонов.

http://www.blitz.bg/obshtestvo/slavi-s-dzhdobran-na-protesta-trifonov-komentira-atakata-na-valeri-simeonov-sreshchu-nego-i-razkri-za-neshcho-skandalno-koeto-e-obmislyal-na-zhivo_news510187.html

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024