ИНЦИДЕНТИ

ЧАЛГАРИЯ! 30 души са задържани със сина на алкохолния бос Миньо Стайков за якия кютек в Св. Влас – прокуратурата започна разследване!

ЧАЛГАРИЯ! 30 души са задържани със сина на алкохолния бос Миньо Стайков за якия кютек в Св. Влас – прокуратурата започна разследване!

СТАЙКОВ660_3a89c2d5b19425f78ae4903ce0c1e8e3

Близо 30 души са задържани за екшъна в Свети Влас! Има образувано досъдебно производство, като виновника го чакат до 5 години затвор за унищожаване на чужда собственост. В момента делото е образувано срещу неизвестен извършител. Това съобщиха от прокуратурата, цитирани от ПИК.

Полиция и жандармерия блокираха района около и в яхтеното пристанище на братя Диневи в Свети Влас в петък вечер. Малко след полунощ два луксозни автомобила са нахлули директно в марината, чупейки бариерата на входа.

Въпросните хора били клиенти на друг елитен ресторант на яхтеното пристанище, където заради неподходящо поведение са били помолени да напуснат.

Според запознати компания и бодигардове на сина на алкохолния бос Миньо Стайков – Стайко, стои в основата на екшъна.

Кютекът се разигра на марината в Свети Влас през нощта срещу събота и вдигна цялата полиция на крак. Ченгета блокираха порта и заведенията край морето, след като две дузини бабаити са нахлули с взлом на яхтеното пристанище, стопанисвано от братя Диневи. Неканените гости се изсипали с пет лъскави коли след полунощ и демонстративно настъпали газта, вместо да спрат на бариерата пред порта.

Първото возило „Мерцедес“ отнесло предпазното съоръжение, след него с бясна скорост профучали луксозен „Ролсройс“ и три джипа, разказаха очевидци. Лимузините буквално строшили бариерата на парчета, после спрели пред хитовата дискотека „Планет“. Охранителите на входа им съобщили, че компанията не е желана и помолили да напуснат заведението. Арогантните гости обаче се изсмели, избутали гардовете и демонстративно се настанили във ВИП сепарето, което традиционно е резервирано за собствениците Динко и Йордан Диневи.

В шумната компания е била и плеймейтката Мария Цветкова, която за известно време бе интимна половинка на Йордан Динев и има дете от него. Плеймейтката, която в момента се води официално гадже на Стайко, не е била прибрана в полицията.

„Синът на Миньо Стайков и Мария идваха в петък два пъти на марината заедно с охраната на Стайко. Първия път пристигнаха на обяд и седнаха да обядват в ресторант „Глория Мар“. Управителят отиде при тях и разговаря много вежливо. Обясни на Мария, че не е редно да идва точно в заведението на Диневи и помоли да напуснат. Тя се държа също любезно, каза че няма проблем, но не си тръгнаха. Поръчаха, обядваха, платиха и чак тогава си заминаха. Късно вечерта след полунощ отново пристигнаха и този път направо прегазиха бариерата. Въпреки това охранителите в дискотеката са били много учтиви и най-възпитано са ги помолили да напуснат, но са срещнали арогантност и иронични подмятания“, разказа свидетел на случката.

По-малкия брат Йордан Динев лично е отишъл при Стайко и Мария в дискотека „Планет“ и сам ги е помолил да напуснат, когато и на него отказали, охранителите извикали полиция.

ПИК, Епицентър, Монитор

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024