ОБЩЕСТВО

Жотева съзря заговор срещу себе си и вицето Захариева! Обвини Къдринова в „долна манипулация и лъжа“ и пак отправи заплахи!

Жотева съзря заговор срещу себе си и вицето Захариева! Обвини Къдринова в „долна манипулация и лъжа“ и пак отправи заплахи!

skandal-joteva-454001

„Имам една информация, с която отивам на това заседание и искам да разбера дали е така. Какъв е проблемът да си задам въпроса публично? Проблемът идва, след като в частен разговор получавам от нея заплахи“, посочи пред Нова теевизия Къдринова.

„Това, което се представя на хората, е половинчата, цензурирана информация. Слава Богу, излезе тази стенограма. Много добре искам да я прочетете… Защото това е христоматиен пример за фалшива новина“, бе отговорът на Жотева. Според нея всичко е долна лъжа и манипулация. Тя каза, че не е лобирала за затваряне на Радио българия и отново заплаши колежката си.

Жотева цитира пред Нова телевизия конкретно извадки от стенограмата и въпроса на Къдринова. „Това е долна лъжа и манипулация – цялата комбинация от твърдението й…

На какво има право тя? Това е манипулация, че аз лобирам за затваряне на Радио България – нещо, което е абсолютно невярно. Не знам точно срещу кого е ударът – срещу мен или госпожа Захариева. Какво съм заплашила?! „Ще видиш какво става“ – да, защото вече съм завела дело в прокуратурата“, заяви Жотева.

„Това са изключително тежко обвинение срещу мен и срещу вицепремиера на държавата. Аз не съм лобирала пред чужди посланици за закриването на радиото. След като тя може да каже всичко, значи и аз мога да кажа всичко“, посочи тя.

„Защо не я пребихте тогава направо?“, попита Виктор Николаев. „Когато моето име и хора, цели институции, които аз уважавам, имам право да се защитавам. Аз съм избрала културния начин – чрез съда“, отговори Жотева.

„Искам да знам могат ли журналистите да задават въпроси. Задаван е въпрос, получен отговор. Защо следват заплахи, не мога да си обясня“, на свой ред попита Къдринова.

Фрогнюз

https://frognews.bg/novini/betina-joteva-pak-zaplashi-kadrinova-sreshtu-neia-imalo-zagovor.html

More in ОБЩЕСТВО

extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
161d161aa3984ee18574c726c4a9114c

Евростат: България остава страната в ЕС с най-ниска продължителност на живота

май 3, 2024