Криминално

Изплуваха шокиращи факти за убийството на красивата Виола! Извергът извикал приятелка, а тя: „Дай да видя къде е трупът“…

Изплуваха шокиращи факти за убийството на красивата Виола! Извергът извикал приятелка, а тя: „Дай да видя къде е трупът“…

СТЕФАН1498544590-fvw
28-годишният Стефан Станев, който вчера уби по особено брутален начин приятелката си, първоначално лъгал полицаите, че не живее в призрачното жилище в кв. „Света Троица“, пише в. „Телеграф“. След това рязко променил мнението си като извъртял, че не помни нищо, споделиха криминалисти. Най-накрая опитал да се прави на луд. Проверка показала, че той до момента не е бил познат на МВР.
Тъй като обаче е бил наркоман още от ученическите си години, минал лечение преди време, което обаче не дало резултат, обясни шефът на СДВР Ивайло Иванов. По думите му убиецът бил дрогиран, в него били открити амфетамини, както и в жилището. Тепърва ще се проверява дали и Виола е била под въздействието на дрога по време на убийството.
Малко след зверското посегателство, Стефан позвънил на своя приятелка и помолил да го закарат с гаджето й към морето. Жената пристигнала близо до блока в „Света Троица“, тъй като не знаела точния адрес на жилището. Заварила го неадекватен. На въпроса й „Какво прави Виола“, той показал с жест, че й е отрязал главата, след това й направил знак да мълчи.
„Дай да видя къде е трупът“, пошегувала се жената, защото не повярвала на думите му. Стефан я завел в апартамента. Там тя буквално щяла да получи удар. Видяла трупа на студентката, а отгоре имало плюшено коте. Край тялото се валяли и двата ножа, както и стикът, които били окървавени. Жената вместо да извика полиция, позвънила на гаджето си. Те били приятели със Стефан от години, като дори за определен период от време живеели заедно.
Младежът бил в провинцията и се прибрал вечерта в петък. Извикали у тях и Станев. Обяснили му, че трябва да се предаде и ако не го стори, въпреки приятелството си ще го издадат. Наркоманът изглеждал изключително спокоен, не показвал чувство за вина. Обещал, че ще се предаде, след като види дъщеричката си, която имал от първия брак.
Вместо към полицията обаче, убиецът се качил в луксозния си джип „Волво XC-90“, подарен от майка му и отпрашил към морето. Около 2 ч. след полунощ качил стопаджии момче и момиче. Бил любезен, дори ги попитал каква музика слушат, за да им я пусне. Около 4 ч. обаче спрял на аутобана под предлог, че иска да ходи до тоалетна. Вместо това извадил бокс и започнал да бие момчето.
От ударите буквално му счупил околоочната орбита, обявиха от прокуратурата. Девойката успяла да си извади багажа и избягала. В събота Стефан бил хванат в заведение в Созопол, където работела сестрата на бившата му жена. Обвинен е в убийство и нанасяне на средна телесна повреда.
Бруталният престъпник е любител на твърдата музика, става ясно от профила му във „Фейсбук“. В него той позира на снимки предимно с дъщеря си, а последната му публикация е от 20 юни, където по ирония на съдбата е споделил клипче как огромна мутра напада жена, а тя успява да му се опъне и с каратистки шут го сваля на земята.
29-годишната му приятелка Виола Николова пък е обичала да посещава салони за красота, често е ходила на масажи и разкрасителни процедури. Освен във „Фейсбук“ била много активна и в сайт, където ученици и студенти си споделят лекции и уроци. Обичала е да посещава нощни клубове, където се е снимала предимно в дамска компания.
Станев е бил безработен, показала справка на полицията. Издържали го родителите му. Майка му имала 3 аптеки, купила му и джип „Волво“, с който го закопчали. По неофициална информация на хора, близки до семейството, жената е била много властна, тя е носила големите пари в къщи, като аптеките й работели с лекарства за раково болни пациенти. Преди време именно майката изпратила Стефан на лечение в клиника във Варна. Баща му и приятелите му разказали пред ченгетата, че именно в морската столица Стефан се запознал с Виола.

https://www.blitz.bg/kriminalni/izpluvakha-oshche-shokirashchi-podrobnosti-za-lichniya-zhivot-na-narkomana-stefan-i-zaklanata-ot-nego-viola_news524694.html

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024