ИНЦИДЕНТИ

9 арестувани в Св. Влас, след като банда бабаити нахлу в дискотека на братя Диневи! Сред закопчаните е синче на известен алкохолен бос!

9 арестувани в Св. Влас, след като банда бабаити нахлу в дискотека на братя Диневи! Сред закопчаните е синче на известен алкохолен бос!

ДИНЕВИ134177695835705

Див селски екшън се разигра на марината в Свети Влас миналата нощ и вдигна цялата полиция на крак. Ченгета блокираха порта и заведенията край морето, след като две дузини бабаити са нахлули с взлом на яхтеното пристанище, стопанисвано от братя Диневи. Неканените гости се изсипали с пет лъскави коли след полунощ и демонстративно настъпали газта, вместо да спрат на бариерата пред порта, пише „Монитор“.

Първото возило „Мерцедес“ отнесло предпазното съоръжение, след него с бясна скорост профучали луксозен „Ролсройс“ и три джипа, разказаха очевидци. Лимузините буквално строшили бариерата на парчета, после спрели пред хитовата дискотека „Планет“. Охранителите на входа им съобщили, че компанията не е желана и помолили да напуснат заведението. Арогантните гости обаче се изсмели, избутали гардовете и демонстративно се настанили във ВИП сепарето, което традиционно е резервирано за собствениците Динко и Йордан Диневи.

От полицията потвърдиха за инцидента и съобщиха, че за 24 часа са арестувани девет мъже, но отказаха да съобщят имената им. В късния следобед в събота те са били освободени, след като са дали обяснения. Все още няма повдигнати обвинения, но по случая е образувано досъдебно производство.

Свидетели на среднощния екшън разказаха, че сред задържаните са били синът на алкохолния бос Миньо Стайков – Стайко и бодигардовете му. В шумната компания е била и плеймейтката Мария Цветкова, която за известно време бе интимна половинка на Йордан Динев и има дете от него. Плеймейтката, която в момента се води официално гадже на Стайко, не е била прибрана в полицията.

„Синът на Миньо Стайков и Мария идваха в петък два пъти на марината заедно с охраната на Стайко. Първия път пристигнаха на обяд и седнаха да обядват в ресторант „Глория Мар“. Управителят отиде при тях и разговаря много вежливо. Обясни на Мария, че не е редно да идва точно в заведението на Диневи и помоли да напуснат. Тя се държа също любезно, каза че няма проблем, но не си тръгнаха. Поръчаха, обядваха, платиха и чак тогава си заминаха. Късно вечерта след полунощ отново пристигнаха и този път направо прегазиха бариерата. Въпреки това охранителите в дискотеката са били много учтиви и най-възпитано са ги помолили да напуснат, но са срещнали арогантност и иронични подмятания“, разказа свидетел на случката.

По-малкия брат Йордан Динев лично е отишъл при Стайко и Мария в дискотека „Планет“ и сам ги е помолил да напуснат, когато и на него отказали, охранителите извикали полиция.

„Няма пострадали лица, тъй като сбиване не е имало, а само пререкания“, лаконично съобщиха от полицията. Свидетели на екшъна също потвърдиха, че до бой не се е стигнало, имало е само грубо бутане и разменени остри реплики.

Епицентър, Монитор

http://epicenter.bg/article/Devet-arestuvani–sled-kato-banda-babaiti-nahluli-v-diskoteka-na-bratya-Dinevi-/129636/3/0

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024