ИНЦИДЕНТИ

Жестока трагедия в Русе! Родители изведоха бебето си на разходка, няколко часа по-късно то почина в страшни мъки в болница!

Жестока трагедия в Русе! Родители изведоха бебето си на разходка, няколко часа по-късно то почина в страшни мъки в болница!

1500743006-1
Бебе е починало при странни обстоятелства в Русе. За това разкрива жена от болницата, която била заедно с детето си в новото детско отделение на здравното заведение в града, цитирана от Дунав мост.
В. Й. разказва, че бебенцето починало миналата нощ към 3.30 часа. Било на възраст около година и половина.
Публикуваме разказа на В. без редакторска намеса:
„Тази нощ е влязло дете в критично състояние, на година и половина, момиченце. През деня са били на разходка и детето повърнало, вдигнало температура. Довели го тук за преглед. Докторите са им казали, че е желателно до бъдат приети, но родителите подписали декларация за отказ. И си тръгнали. И така… към 00 ч го докарали пак, пуснали всички изследвания.
Имало висока кръвна захар, детето не е пишкало. А ако му сложат глюкоза, ще вдигне захарта. Та с вода било молено да пие. И така, кислородни маски, всичко необходимо, докато изведнъж започнали да го губят и въпреки сърдечните масажи……. почина в 3:30.
Цялото отделение беше оглушено от силния рев на бащата и майката. Майката се обвиняваше, че не е останала. Другата рода обаче дойде и почна лекарите да обвинява.
И така… престоя трупчето 2 часа и беше смъкнато в моргата. Не са желали аутопсия. Ревът на бащата беше толкова силен… беше ужасяващо. Все едно сънуваш и изживях болката му. Отделението няма и месец откакто е отворено…
Според мен може да се каже на кмета да се направи СПЕШЕН кабинет НАПЪЛНО оборудван с всичко, за кардиограма до електрошок, защото може би, ако е имало под ръка, щеше да е по-добре. Просто да има една стая, в която да е всичката апаратура с поне две легла за такива критични случаи.
Защото абокатът понякога и вливките не вършат чудеса… Момиченце беше детенцето… лека му пръст. Та това е първият смъртен случай… Настръхвам като се сетя. То целият хирургичен блок ги чу бащата и майката. Всичко беше отворено, врати, прозорци… кошмар!“

https://www.blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/strashna-tragediya-v-ruse-roditeli-izvedokha-bebeto-si-na-razkhodka-nyakolko-chasa-to-pochina-v-strashni-mki-v-bolnitsa_news531123.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024