ИНЦИДЕНТИ

Лъсна нов страшен скандал след внезапната смърт на подп. Пламен Пацов! Записите от камерите били изтрити, когато поискали да ги прегледат!

Лъсна нов страшен скандал след внезапната смърт на подп. Пламен Пацов! Записите от камерите били изтрити, когато поискали да ги прегледат!

1500211077-sistemen-bufer-7
Скандалите около внезапната смърт на подполковник Пламен Пацов не спират. Записите от охранителните камери, запечатали моментите, в които стажантът Миро е довел подполковник Пламен Пацов, издъхнал внезапно в събота, след посещение в Спешно отделение на МБАЛ Благоевград, са изтрити. В частта и времето около посещението на подполковника и стажанта, около един час и половина от записите лисват, пише struma.com.
Скандалното разкритие излезе наяве, след като болничният директор д-р Огнян Митев, е изискал да прегледа записите. Второ тежко престъпление бе разкрито в местното спешно отделение днес, след смъртта на подполковника, който издъхна „прегледан“ от стажанта-третокурсник в академията по медицина в Стара Загора.. Кой е дръзнал да изтрие записите, кой и кого прикрива?!. Това е въпросът, който от днес и полицията ще трябва да изяснява. Полицаите са иззели харддиска и се надяват да успеят да възстановят част от изтритото, за да могат да проведат разследването си и да видят за какво свидетелстват записите.
Д-р Митев провежда паралелно разследване с полицията, искайки истината около смъртта на военния да излезе наяве. На въпроса как ще коментира липсата на записа д-р Митев бе лаконичен: „Едно престъпление води след себе си второ, просто съм шокиран, говоря с полицията, надявам се те да успеят да възстановят изтритите записи, но вече говорим за умисъл и прикриване, не ме карайте да коментирам каквото и да било, има разследване, обърнете се към полицията“. Такова чудо не се е случвало в местната болница.
42-годишният Пламен Пацов издъхна след като неговия приятел стажантът Миро му направил кардиограма, разчел я и го пуснал да си ходи. Причината за смъртта бе белодробна емболия, състояние, което е почти невъзможно нито да се предскаже, нито да се овладее. Дежурната по това време лекарка не е видяла пациента… Така твърди тя пред полиция и директора на болницата.
Жената била изпаднала в тежко състояние от нерви, тъй като ангажирана с тежък случай, дори не е видяла, че стажантът „работи“ в шокова зала. Въпросният студент бе разпитван и твърди, че е информирал лекарката, но тя не му обърнала внимание. Разказал, че бил с подполковника, когато му станало лошо и затова го довел и толкова.
Днес се очакваше записите от камерите да помогнат в разкриването на истината, но те са изтрити. Цялата болница коментира, че и в Спешно отделение се правят на „ни лук яли, ни мирисали“, уж не знаели кой е този стажант, не му били разрешили да влиза вътре, а в болницата въпросният Миро е познат, ходил по кабинетите, изпращан от лекарите в Спешно отделение.
Голям скандал се вихри в болницата, има престъпници и те трябва да бъдат разкрити. Заради близките на Пацов, заради всички нас.. Следим случая.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/lsna-nov-strashen-skandal-sled-vnezapnata-smrt-na-podpolkovnik-plamen-patsov_news530158.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024