ИНЦИДЕНТИ

СКАНДАЛ! Излъга ли БТВ обществеността за битите от роми майка и дъщеря, които лежат в болницата в Лом? Вижте епикризите!

СКАНДАЛ! Излъга ли БТВ обществеността за битите от роми майка и дъщеря, които лежат в болницата в Лом? Вижте епикризите!

ЛОМsddefault

СКАНДАЛ! БТВ в тази сутрин излъга Обществото с репортаж за пребитите от Цигани Брутално Майка и дъщеря, които лежат в Болницата в ЛОМ!

Изкараха го Междусъседски Войни?! Не споменаха Удобно за Пребито с Бухалка 14 годишно дете!!!

Ние от IBTnews.bg обещахме на Мила Михайлова, голямата дъщеря на пострадалата да не оставим виновните ненаказани.

Днес ние отново бяхме потресени от наглостта на БТВ и репортерката им, въпреки, че имат безспорните доказателства, че двете пострадали жени майка и дъщеря образовани българки, майката зъболекар на 51 години, а те успяха да я изкарат едва ли не пияница, а за малката и дъщеря не отрониха и нито дума. Ние знаем, че имат запис БТВ, в който биячите се хвалят как са пребили брутално майката и дъщерята в понеделник вечерта.

Интересно ни е този запис ще бъде ли предаден на Прокуратурата или ще продължават да прикриват пред обществото престъпниците с бухалки в ръце?

За морала на БТВ няма да говорим повече от двата записа, които сме качили ще ви стане ясно, колко е нагласен репортажа от тази сутрин от село Мокреш.

И за сведение на всички, качваме и епикризите и кръвните картини на жертвите на Бруталният побой.

 

 

 

 

 

 

А пък БТВ да си поканят някой доктор да обясни в ефир има ли алкохол в кръвта на майката. Защото след запитване към вещо лице, на нас ни беше отговорено, че няма алкохол както в кръвта на майката, така и в кръвта на 14 годишната и дъщеря.

Оставяме случая отворен, днес ще получим и заключението на съдебен лекар, което ще бъде предадено на Прокурор с жалбата на брутално пребитите от циганска фамилия от десет човека брутално майка и дъщеря и очакваме Прокуратурата, за разлика от БТВ, която винаги отразявала всички гледни точки да разследва този случай и да го вкара в съда.

Единственото вярно, което казаха тази сутрин от БТВ е че този случай тлее от години, но не е точно битов инцидент и междусъседска война.

А за Дерибеите с бухалки в ръце, които седят в кафенето и обясняват, кой колел и бесел в село Мокреш, може да организираме и протест с любезното съдействие на Национален Протест Срещу Безобразията в България

Източник: IBTnews.bg

Това пък е версията на БТВ:

Междусъседска вражда прати майка и дъщеря в болница. Саморазправата се случва в монтанското село Мокреш.

През нощта срещу понеделник Иванка Кирилова вижда съседката си с нож в едната ръка и с камък в другата. „Тръгна към мен и аз видях, че има нож и взех една тухла и я ударих. Побягнах навътре в двора и тя влезе също. На масата имаше една кана, хвърли я по мен, а аз взех едно дърво”, разказва случката Иванка, цитирана от бТВ.

По думите й нападателката е била употребила алкохол.

Боят е ожесточен и предизвиква намесата на съпруга и сестрите й, които са й на гости. Иванка добавя, че и сестра й е пострадала, докато затискала вратата и се опитвала да се обади на 112.

Ударите пращат съседката й в болница с рана на главата и синини по цялото тяло. С нея е и 14-годишната й дъщеря, която е с комоцио и охлузвания.

Според майката детето й се озовало в чуждия двор, след като било завлечено до там. Христина Вълчева коментира, че е била завлечена, за да излезе, че тя е нахлула.

Според другата версия детето влязло в двора им след нахлуването на майка си и паднало в шахтата.

Жители на селото обясниха станалото със стара вражда с битов характер.

Враждуващите жени са подавали жалби една срещу друга до полицията. Последната на Иванка е около седмица преди инцидента, а последната от Христина – дни след него. Нито един от участвалите в боя няма криминални прояви.

IBTNEWS

бУЛТАЙМС

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024