ИНЦИДЕНТИ

Див екшън на бургаски плаж! Трима души си мислеха, че умират, накрая преживяха нещо немислимо (ВИДЕО/СНИМКА)

Див екшън на бургаски плаж! Трима души си мислеха, че умират, накрая преживяха нещо немислимо (ВИДЕО/СНИМКА)

1504964297-ffff
Истински екшън като от по филмите се разигра по обед на плажа в бургаския кв. Крайморие. Спасителите на крайбрежната ивица забелязали с биноклите си бедстваща лодка във водите в залива, съобщава „Флагман“.
Видимо изглеждало, че тричленният екипаж от двама мъже и едно момиче на малкия плавателен съд има проблем с двигателя. Отговорните лайфгардове веднага сигнализирали Николай Димитров – концесионер на плажа, и спасителната акция била задействана за минути.
„Дал съм бинокли на спасителите и съм ги инструктирал да гледат точно за такива инциденти. Ето че най-лошото се случи и още като ми съобщиха и погледнах се уверих, че ситуацията е много сериозна. Лодката беше много навътре в морето – около 3-4 километра. Вятърът днес е ужасяващ и вълните достигат до метър и половина”, разказа Николай Димитров.
Той и негов колега моментално яхат джетовете си и се отправят към местопроизшествието. Там те наистина се убеждават в опасенията си. Морето блъска зверски малката лодка, а екипажът панически се опитва да спаси положението, за да не се обърне плавателният съд.
Понеже вълните са големи и е изключително трудно да се закачи въжето за издърпване, Димитров лично скача в морето и успява да направи невъзможното. Ужасът вече е приключил.
„За броени минути успяхме да издърпаме лодката до брега. Изключително опасна ситуация, която можеше да завърши фатално. Хората дори не си носиха телефоните и истинско щастие, че спасителите са успели да ги видят навреме. Искам да благодаря на целия си екип за добре свършената работа”, коментира след успешната спасителна операция концесионерът. ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ПРОСЛЕДИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ЛИНК:

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024