ИНЦИДЕНТИ

Зловещо предчувствие! Ето какви са били последните думи на покосения от картечница редник Тошев към приятелката му Теди!

Зловещо предчувствие! Ето какви са били последните думи на покосения от картечница редник Тошев към приятелката му Теди!

теди1506592113-1
Обади се и на татко и му кажи, че почваме, повече няма да му се обадя“ –  тези последни думи на загиналия по време на учения в Сливница, благоевградски войник, редник Николай Тошев, си спомня днес приятелката му Теди, пише Struma.com.
Сякаш Николай, който всички познават, като слънчево и прекрасно момче, е предусещал смъртта си. Той загина, докато премествали картечница от един камион в друг, тя гръмнала и убила на място младото момче. Прокуратурата започна разследване, военна полиция също.
Как се стигна до този жесток инцидент, има ли виновни, защо картечницата е гръмнала, след като по време на обучение, би трябвало да няма патрони, които да застрашават живота на войниците?! Въпроси, на които в Благоевград ,близките на момчето се надяват да получат отговор.
Трети ден трупът на Николай не е предаден на близките му, за да се сбогуват и простят с него. Днес отново те заминаха за София, за да го приберат, но прокуратурата все още не го освобождава. Баща му е разтърсен, ридае безутешно: Да си бях отишъл аз, или баба му, която е на 93 години, защо няма ред в тая смърт?!
Майката на Николай е починала отдавна и той е имал единствено баща си, с когото били много близки. Има ли мистерия около смъртта, питат хората, убийство ли е, или е нелеп инцидент, заради нечия престъпна безотговорност.
Все пак виновни за тази смърт трябва да има, онези, които заведоха на учение млади момчета и допуснаха едно от тях да си отиде завинаги, трябва да понесат отговорността си. Иначе във военното поделение в Благоевград очакват колегата си, освободена е зала, където той ще бъде положен, за да бъде изпратен с военни почести в последния му път, пише в заключение Struma.com.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/zloveshcho-predchuvstvie-poslednite-dumi-na-pokoseniya-ot-kartechnitsa-rednik-toshev-km-priyatelkata-mu-tedi-bili_news546911.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024