ИНЦИДЕНТИ

Покъртително! Баба видя внучето си в прегръдките на клошар и започна да пищи, но се просълзи, когато разбра какво е станало!

Покъртително! Баба видя внучето си в прегръдките на клошар и започна да пищи, но се просълзи, когато разбра какво е станало!

КЛОШАРИ1505295015-kloshar
Клошар от Велико Търново спаси дете от кървав пътен инцидент в центъра на града, съобщава „Монитор“, позовавайки се на очевидци. Случката се разиграла във вторник около 15,00 ч. в района на кръстовището до общината.
Детето на видима възраст не повече от 5-6 години било с по-възрастна от него жена вероятно него баба. Придружителката му обаче се унесла в благ разговор със своя позната на тротоара и изпуснала малчугана от погледа си.
Детето се отдалечило и внезапно хукнало да бяга направо през натовареното и оживено кръстовище пред очите на ужасените шофьори, които едва успели да натиснат спирачките за да не връхлетят върху него. Докато бабата се усети какво става възрастен мъж, клошар, бутащ бебешка количка с кашони и отпадъци, се хвърлил след детето, грабнал го под мишница и успял да го прехвърли на отсрещния тротоар.
Едва тогава бабата усетила, че детето нещо и се губи от погледа и започнала да се озърта. Когато видяла момченцето в прегръдките на клошаря тя отначало започнала да крещи закани по негов адрес.
След като разбрала, че той всъщност е спасителя на внучето и обаче, възрастната жена се просълзила и дала някой лев на мъжа в знак на благодарност.
А самият спасител, след като прибрал парите, продължил да се рови в кофите и контейнерите да търси стара хартия и остатъци от храна за да се нахрани.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/veliko-trnovo-se-proslzi-baba-vidya-vnucheto-si-v-pregrdkite-na-kloshar-i-zapochna-da-pishchi-no-kogato-razbra-kakvo-e-stanalo_news543213.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024
Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024