Криминално

Появиха се ПЪРВИ СНИМКИ на двойния убиец от Горни Дъбник – ето кой се оказа…

Появиха се ПЪРВИ СНИМКИ на двойния убиец от Горни Дъбник – ето кой се оказа…

рейн5e_a8rk4r
36-годишният Петко Черкезов, който бе задържан вчера за двойното убийство в село Горни Дъбник, е бивш рейнджър. Убитата Наталия Гърнева пък е майка на 4 деца.
Труповете на 72-годишния Стефко Гърнев и 35-годишната му дъщеря Наталия бяха открити вчера сутринта в къщата им в плевенското село от неговия син и неин брат, който живеел в съседство. Мъжът подал сигнал на тел. 112 в 8.35 ч.

Стефко Гърнев бил мъртъв с прерязано гърло, а дъщеря му все още дишала, въпреки множеството прободни и порезни рани по цялото тяло.

Веднага на адреса са изпратени екипи на Бърза помощ и полицията, но на път за болницата Наталия починала. Няколко часа по-късно край Казанлък криминалистите задържат 36-годишния Петко Черкезов, с който младата жена живяла на семейни начала за известно време. Двамата имат малка дъщеричка.
рейн25e_bds04x
Говорителят на прокуратурата в Плевен Рени Кирилова съобщи пред Дир.бг, че мъжът все още е в ареста, но не са му повдигнати обвинения. За да бъде задържан за 72 часа, Черкезов трябва да бъде обвинен. Срокът на 24-часовото задържане по Закона за МВР изтича в късния следобед днес.

35-годишната Наталия Гърнева е майка на 4 деца. От първия си мъж тя има три. След като се разделили, той взел децата, а Наталия заживяла с Петко Черкезов. Мъжът е бивш рейнджър в българската армия, като в личния си профил във Фейсбук е публикувал множество снимки с униформа и оръжие.

Въпреки че двамата имат малка дъщеричка, отношенията им не били добри и през лятото на тази година те се разделят.

В началото на септември т.г. младата жена изненадващо се омъжва за друг мъж, който в момента излежава присъда във врачанския затвор. Вероятно ревност е причината 36-годишният Петко да нахлуе в дома на баща й и да извърши двойното убийство.

В личния профил на Наталия, която миналата година претърпя две операции на мозъчни аневризми след дарителска кампания, съпругът й Благомир Петров е написал снощи:

Казвам се Благомир Петров и съм съпругът на Наталия. Днес сутринта тя и баща й бяха зверски убити в дома, в който живееха. Аз загубих моята съпруга, моята радост, моята любов. Тя е най-прекрасното нещо в моя живот и завинаги ще остане. Четири деца останаха без майка и дядо.  Един брат остана без сестра и баща, а аз останах без съпруга. Нати, където и да си сега, знай че те обичам толкова много. Моля всички, които я познаваха, да не я забравят и да си я спомнят такава, каквато беше – мила, добра, нежна и състрадателна. Тя беше и ще е завинаги в нашите сърца и мисли. Почивай в мир, любов моя, обичам те и ще те обичам, докато съм жив„.

Dir.bg

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024