Uncategorized

Ето го мистериозният паралия Жopж Бaшyp – новият мъж до Емилия, певицата го отмъкнала от надарена рускиня (СНИМКИ)

Ето го мистериозният паралия Жopж Бaшyp – новият мъж до Емилия, певицата го отмъкнала от надарена рускиня (СНИМКИ)

Емилиа1517306206-emmm

Емилия успя да раздели Жорж Башур от бившата му!

 

 

 

 

Преди броени дни Емилия обяви официално името на новия си мъж. Вече цяла България знае, че става дума за строителния предприемач и мултимилионер Жорж Башур.

 

 

 

 

От месеци именно той топли Емилия в леглото, а пред Мон Дьо изпълнителката не можа да спре да повтаря колко е влюбена и щастлива. Всеки път, когато произнасяла името на Башур, сякаш я разтърсвал токов удар.

 

 

 

 

Е, ето го и него – заместникът на Коко Динев, по който поп фолк дивата буквално откачи. Не може да се отрече, че Жорж изглежда доста по-добре от пухкавия Коко, макар и той да е здрав и як мъж.

 

 

 

 

 

Освен него обаче, имаме удоволствието да видим и тази, от която Емилия го открадна. А именно бившата му половинка – рускинята Екатерина. Също блондинка и също засукана красавица като пайнерката.

 

 

 

 

 

Оказа се, че Екатерина е от Москва като е учила у нас, в Софийския университет. Тя била дама, която обожава луксозния живот, пътуванията и всички глезотийки, които човек като Жорж Башур може да й осигури.

 

 

 

Любопитно е обаче, че той й е слагал рога с Емилия още преди три-четири години. Припомняме, че тогава в медиите излезе разкритието за изневярата на певицата с него – Жорж беше назован директно по име.

 

 

 

 

Самата Еми не крие, че по време на една от многото си кризи с Коко Динев, е потърсила утеха в обятията на милионера. “Ако знаех, че любовта ни ще бъде толкова силна, още тогава щях да остана с него”, призна изпълнителката. Която вероятно е смятала, че просто се забавлява.

 

 

Не се знае дали Коко Динев и Башур се познават лично, нито как е реагирал първият на прочувственото слово на Емилия в интервюто. Там, освен да хвали новия си, певицата щедро оплю и стария.

 

 

 

“С Коко винаги сме се разминавали. Той нито веднъж не не постави на първо място и така и не почувствах уважението и истинската му любов. Може би не биваше да чакам толкова време и да се надявам на нещо, което просто го е нямало”, призна Емилия.

 

 

https://www.goreshto.net/1

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023