Коментари

„Левите” истанбулци да спрат с лъжите за БСП по конвенцията!

„Левите” истанбулци да спрат с лъжите за БСП по конвенцията!

БОЙКОВ14012_119948061536216_1709651106_n

 

 

Като партия нямаме началници и НИКОГА не сме подкрепяли конвенцията Някои истанбулци, които непрекъснато надуват лакардията колко са леви, се претрепаха да лъжат за позицията на БСП относно третополовата конвенция.

 

 

Първо лъгаха като циганки – телефонни измамнички, че конвенцията защитавала жените. Сега с английския текст и обяснителната логорея, България разбра, че по-голяма гавра с жените от тоя травестизъм плюс детското порно в член 14, не е измисляна и в Саудитска Арабия.

 

 

С особен оргазъм обаче истанбулците осмърдяха атмосферата с основната си опорна точка. С дебилната лъжа, че БСП си била сменила позицията, като първоначално уж подкрепила истанбулския хатишериф.

 

 

За пример дадоха евродепутатите, Мая Топлата вода, Илияна Йотова, някои жени в БСП, пийнали и хапнали на семинар и подписали петиции, без да са чели и буква от конвенцията. И разбира се началниците от скопения, оглавен от политически вегани и потъващ като спукано корито ПЕС.

 

 

Айде стига сапунени сериали! Лъжите на такива левакини може да впечатлят основно умствени лалугери, каквито са депутатите на ГЕРБ например. Или олигавени стари моми и бездетни феминистки, които искат да си го изкарат на целия човешки род.

 

 

Не може да пробутват истанбулски шменти капели обаче на хората от БСП, особено на тези, които познават функционирането на партията. Позиции на БСП, не на тая жена в трамвая, или оня евродепутат, могат да имат само партийните органи.

 

 

 

Нито един компетентен и колективен орган на БСП – партиен референдум, конгрес, национален съвет и изпълнително бюро, никога не е гласувал конвенцията.

 

 

 

Точно обратното! Националният съвет и Изпълнителното бюро гласуваха първата официална позиция на БСП ПРОТИВ този неофашистки и генно-инжинерен документ.

 

 

 

Трябва да се знае, че БСП не е функция нито на евродепутатите, нито на Мая Топлата, нито на дори на Вицепрезидента. Това че евродепутатите забравиха от коя държава са попаднали там, си е отделен въпрос, но и този бардак някога ще свърши.

 

 

 

Позицията на Станишев също може да е позиция на всичко друго, но не позиция на БСП. Някои още не могат да разберат, че чиновниците и генерали без армия от ПЕС, с вид на оберкелнери, не са и не могат да бъдат началници на БСП. Началникът е онзи един милион с червената бюлетина.

 

Георги Димитров, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024