ИНЦИДЕНТИ

Студентка пощури цял блок в Благоевград! Ива удари дъното, освирепя заради гаджето си, отвори прозореца на 12-ия етаж и…

Студентка пощури цял блок в Благоевград! Ива удари дъното, освирепя заради гаджето си, отвори прозореца на 12-ия етаж и…

ПОЛИЦИЯ43316_660_370.jpg.pagespeed.ce.EKNtdw3RHF

 

 

 

23-годишната студентка Ива Кирилова, която бе обвинена за увреждане на 3 автомобила в Благоевград, не се признава за виновна. На вчерашното разпоредително съдебно заседание защитата поиска делото да се гледа по общия ред, с разпит на свидетели и вещи лица, пише Struma.bg.

 

 

 

Като граждански ищци бяха конституирани тримата собственици на леки автомобили, които настояват да получат обезщетения за щетите по колите им.

 

 

 

Иван Черкезов поиска 3000 лв. за вредите по чисто новия си „Шевролет“, докато Татяна Тодорова и Юлия Стоянова бяха по-скромни в претенциите – респективно по 192 лв. и 99 лв. за вредите по колите им „Ситроен“ и „Фолксваген Голф“.

 

 

 

 

 

 

Защитата направи искане за разпит на свидетели и няколко очни ставки, с което дневният ред на предварителното заседание се изчерпа и районият съдия Калина Иванова определи дата за следващото, когато ще започне разглеждането на делото по същество.

 

 

 

 

 

Перничанката Ива Кирилова стана обвиняма след бурно парти в студентската й квартира на ул. „Арсени Костенцев” № 45, на което поканила приятелите си Божидар Стоянов и Виктория Тодорова.

 

 

 

 

Тримата се веселили и пускали високо музиката, което изнервило живущите в блока и се обадили в полицията, че не могат да спят от силните децибели.

 

 

 

 

 

На място пристигнал автопатрул, който предупредил квартирантката да намали музиката. Тя изпълнила полицейското разпореждане и спряла музиката, но след около половин час отново я пуснала до дупка. Приятелят й се уморил и отишъл да си легне, но купонджийката се опитала да го събуди.

 

 

 

 

След като не могла обаче, в пристъп на ярост и под въздействие на алкохола започнала да хвърля от терасата пепелници, чаши, чинии, тенджери, тигани, вилици, лъжици, дървена дъска за рязане…

 

 

 

 

Приятелката й Виктория се опитала да я усмири, но ядосаната перничанка продължила да хвърля посуда от 12-ия етаж.

 

 

 

 

 

Летящите предмети ударили паркираните пред блока автомобили, което активирало алармите. Очевидец от съседен блок се обадил на телефон 112 и на място отново пристигнал полицейски патрул.

 

 

 

 

Пред служителите на реда студентката признала, че хвърляла предметите, защото се ядосала. Наложило се да бъде отведена до полицията да даде обяснения, след което я освободили.

 

 

 

 

На сутринта е извършен оглед за установяване на щетите – счупени врати, ламарини, брони и стъкла на леки автомобили „Шевролет”, „Ситроен“ и „Фолксваген Голф“ на обща стойност 1056 лв.

 

 

 

 

Куриозното е, че в хода на досъдебното разследване не е разпитан младежът, отприщил гнева на студентката. Това обаче ще бъде поправено от съдията, който се разпореди свидетелят да бъде издирен и призован за делото.

 

 

https://petel.bg/Studentka-poshhuri-tsyal-blok-v-Blagoevgrad–Iva-udari-danoto–osvirepya-zaradi-gadzheto-si–otvori-prozoretsa-na-12-iya-etazh-i–__248101

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17795299_40_0

Озверели нашенски роми се млатят с тояги и дъски в Италия, местните плачат и не смеят да излязат навън / ВИДЕО

май 3, 2024
Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024