Uncategorized

Съкрушителен удар за Гущеров след ареста! Направи баща си за резил, но обявиха със Светлана голяма новина!

Съкрушителен удар за Гущеров след ареста! Направи баща си за резил, но обявиха със Светлана голяма новина!

1516183451-voina-vav-familiiata-gushterov-starshi-zabrani-na-sina-si-da-se-jeni-za-gonzovica-vijte-zashto-kakva-kola-vtora-upotreba-i-podari-hristiian-1

 

 

Бизнесменът Християн Гущеров, който бе задържан в столичното Шесто РПУ заради побой в кв. „Бояна“, ще остане за 2 години без книжка.
При скандала Християн Гущеров е ударил с джипа си патрулния автомобил на полицаите.
Заедно с него бяха задържани още шестима души. Причината за строгата санкция на Християн Гущеров ще е отказът му да даде кръвна проба, за да го тестват за алкохол и наркотици, съобщи Дир.бг, като се позовава на разследващите.
Според последните промени в закона, ако откажеш да дадеш алкохолна проба санкцията е солена – 2 години без книжка и 2000 лева глоба.
Сумата обаче може да набъбне, защото Гущеров е ударил и друга кола, а това е още едно провинение. Черните облаци над главата на разглезеното милионерско чедо се сгъстяват.
С неадекватната си постъпка, Гущеров е направил баща си Добромир за резил.
Във фамилия Гущерови негодуват, че наследникът на богаташкия род предпочита да пръска пари по барове и силиконки, вместо да се захване със сериозен бизнес.
А това, че ще остане без книжка за няколко години не е кой знае какъв проблем за Гущеров-младши. Все някоя от горилите му ще го развозва с „Мерцедес“-а до столичните локали.

 

 

гущеров-гонзовица1514452072-image-6508826-308-0

 

 

 

 

Междувременно Християн Гущеров проговори за пръв път след мегаскандала, в който се забърка преди дни.

 

 

 

 

 

Милионерският наследник и гаджето му Светлана Василева признават в първото си съвместно интервю пред списание LOVE style, че се сгодяват на 28 януари. На щастливото събитие двамата няма да бъдат само с най-близките си, а са поканили 70 човека и гост-изпълнители. На тази дата те правят шест месеца, откакто са заедно.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Първоначалната ни идея беше да отбележим тази половин година. Но Хриси ме сюрпризира, като каза, че ще има и годеж. Много се зарадвах. По време на фотосесията за вашето списание той падна на колене и ми даде годежен пръстен. След това като като излязохме на двора, там ме чакаше кола с красива панделка. Валеше сняг и беше много романтично”, споделя Светлана пред списание LOVE style.

 

 

 

 

 

Християн иска да се оженят през лятото и е задействал  развода си с фолкпевицата Мария. „Вече сме избрали мястото на сватбата, но засега ще го запазим в тайна. Със сигурност ще бъда с дълга рокля. И всичко ще е украсено с рози. Представям си една красива сватба на открито с много гости”, разкрива Василева.

 

 

 

 

 

С любимият й искат да имат две деца, но блондинката е съгласна и на повече.

 

 

 

 

 

Християн признава с ръка на сърцето, че Светлана е голямата му любов. По време на кратката им раздяла през декември, бизнесменът осъзнал, че тя е неговият човек на сто процента. Хубавицата също смята, че благодарение на тази раздяла станали още по-близки и разбрали, че искат да създадат нещо заедно.

 

 

 

 

 

 

 

„Родителите ми я приеха много позитивно. Те винаги са заставали зад мен, за което безкрайно им благодаря. Никога не са ми се бъркали в моя личен живот и винаги подкрепят моите решения”, категоричен е Гущеров.

 

 

 

 

 

Не е ясно как ще се отрази екшъна с полицията на годежа на двамата влюбени.

 

 

 

БЛИЦ

 

https://www.blitz.bg/kriminalni/nakazanie/skrushitelen-udar-za-gushcherov-sled-aresta_news573587.html

 

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023