Криминално

Ужасяваща находка в жилищен блок в Бургас! Момиче пищи във входа, а на тавана… трупът на брат й! (СНИМКИ)

Ужасяваща находка в жилищен блок в Бургас! Момиче пищи във входа, а на тавана… трупът на брат й! (СНИМКИ)

1517149439-gt

 

 

Брутална гледка стресна днес, живеещите във вх. Б на бл. 67 в бургаския жк „Братя Миладинови“. Хората са се натъкнали на труп на млад мъж на таванското помещение в сградата. Те били събудени рано тази сутрин от виковете на жена, предаде  Флагман.бг.

 

 

 
Според съседи на тавана нощували мъж и жена – приятели. Те недоумяват как двамата са се промъкнали вътре, тъй като входът се заключва.

 

 

 


Блокът е прясно саниран, а входът се заключва
 

 

 

Самоличността на починалия все още се установява.
 

 

 

 

Трупът е откаран за аутопсия в катедра „Съдебна медицина“ към УМБАЛ-Бургас.

 

 

 

 

След случая съседите свикват общо събрание, за да ограничат достъпа на външни лица до входа.


Съседите свикват общо събрание, за да ограничат достъпа на външни лица

 

 

 

Заплита се мистерията около смъртта на младия мъж, чието тяло бе открито рано сутринта от живущи в бл. 67 в бургаския жк „Братя Миладинови”. Съседи, които видели починалия да влиза във входа заедно с момиче твърдят, че причината за внезапната му кончина може да са наркотици.

Двамата привидно не приличали на клошари – нито по дрехите, които въпреки, че изглеждали по-стари, не били раздърпани и овехтели, нито по поведението – младежите били културни и учтиви, пише „Флагман“.

 

 

 

 

 

„Вчера вечерта ги забелязах, че са горе и се готвят да нощуват на стълбите на последния етаж. Когато ги попитах, нямат ли къде да спят, нямат ли родители и т. н., те ми отговориха, че били останали сами и се грижели един за друг, след като „майка и татко” били починали. Не ми казаха откъде са”, разказа жена от блока, която всъщност е подала сигнала за намереното тяло още в 7:30 тази сутрин.

 

 

 

 

Тя допълни, че рано сутринта днес била събудена от викове и ридания, след което на вратата й започнало да се чука с все сила. Уплашената жена, виждайки през шпионката обляно в сълзи младо момиче, все пак отворила.

 

 

 

 

 

„Молеше ме да се обадя на линейка. Брат й не се събуждал, дори след като му удряла леки шамари. Горкото дете беше в истерия, а аз много уплашена от цялата ситуация. Вдигнахме целия блок на крак призори.

 

 

 

 

 

 

Позвъних на 112, но когато медиците пристигнаха вече беше твърде късно”, разказа пред репортер на Флагман.БГ жената от 8-ия етаж.

 

 

 

 

 

Източници на Флагман.бг разкриха, че въпреки че непознатата жена се е представяла за сестра на починалия, двамата нямат роднинска връзка.

 

 

 

 

 

„Когато по-късно дойдоха следователите единият от тях беше с куфарче и ще го цитирам. Каза нещо много важно: „Никой дори не се поинтересува кой съм и какво правя във входа”. Ето това е. Ето така са влезли. Всички ние сме станали бездушни и абсолютни непукисти!”, разказа друга жена от блока, която рано призори е станала свидетел на цялата изключително неприятна ситуация.

 

 

 

 

 

 

Тя допълни, че каквото и да е станало с момчето, това е една истинска трагедия, но не може да се изключи употребата или дори злоупотреба на наркотици. Жената сподели, че познава загиналия и той със сигурност не е бездомник, но не пожела да разкрие самоличността му.

 

 

 

 

 

 

„Здрав и прав млад мъж е това! Не може да умре от студ, вечер температурата не пада под -1/-2 градуса. Как за една вечер – по-малко от 12 часа, може да се стигне до такъв фатален край?!”, попита бургазлийката.

 

 

 

 

 

 

В момента тялото на починалия се намира в катедра „Съдебна медицина” към УМБАЛ -Бургас, където ще бъде извършена аутопсия. Тя ще покаже точната причина за нелепата смърт.

 

 

Флагман

 

https://www.flagman.bg/article/148822

 

Криминално

More in Криминално

zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024