Uncategorized

Изненада! Актрисата Мария Каварджикова се оказа шефка на бизнес за милиони, не е за вярване в управата на коя фирма е…

Изненада! Актрисата Мария Каварджикова се оказа шефка на бизнес за милиони, не е за вярване в управата на коя фирма е…

кавърджикова980x551-1488898479

 

 

 

Голямата актриса Мария Каварджикова е част от борда на директорите на една от най-големите фирми за строителство на пътища, летища, метростанции и жилищни сгради в страната, пише „Ретро“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В управителния съвет екранната Евгения Генадиева попаднала през 2011 г., когато по мистериозни причини предходният член бил освободен от ръководството, а тя заела мястото му.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фирмата „Трейс груп холдинг“, в чийто УС Каварджикова фигурира с още няколко души, е тази, която е направила първоначалното строителство на магистрала „Тракия“.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На пръв поглед участието на носителката на „Аскеер“ в строителен бизнес за милиони изглежда нелогично, но всъщност тя не се занимавала с проектантство и инженерни дейности, а отговаряла за културните мероприятия и каузи, зад които дружеството заставало.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

С нея се срещали поети, писатели, режисьори и певци, на които тя решавала дали компанията да стане спонсор и при какви условия. В артгилдията се говори, че заплатата, която по документи Каварджикова взимала като шефка, била 2 хиляди лева. Бонусите не влизали в тази сума.

 

 

 

 

 

 
Според интриганти звездата на Народния театър дължала благата и доходоносна служба на един от собствениците, който бил лудо влюбен в нея. Достолепният бизнесмен хлътнал по нея още след ролите ѝ в „Оркестър без име“ и „Лавина“ и цял живот очаквал момента, в който пътищата им ще се съберат.

 

 

 

 

 

 

 

Дали помежду им обаче има нещо повече от приятелство, не става ясно. Зад гърба си звездата от „Откраднат живот“ е оставила 2 раздели. До развода с първия си съпруг – своя колега Константин Цанев, стигнала мъчително.

 

 

 

 

 

 

 
Любовта им пламнала като студенти във ВИТИЗ, а от него са двете ѝ дъщери – Александра и Гергана. Когато Мария решила, че ще му иска развод, те били в пубертета и дълго се колебала дали няма да ги травмира.

 

 

 

 

 

 

 

Мъжът ѝ уж се съгласил, а после години наред я мотаел и не слагал подписа си под заветния документ. С втория си мъж се срещнала на снимачната площадка на „Място под слънцето“.

 

 

 

 

 

 

 

Избраникът ѝ Иван Балевски имал съпруга от Грузия, която напуснал и предложил на актрисата да заживеят заедно. И с него обаче преживели не една критична ситуация.

 

 

 

Ретро

http://retro.bg/zvezdi/mariya-kavardzhikovastrong-shefkastrong-na-biznes-za-milioni_18386.html

 

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023