Политика

Борисов си спомни умилителна реплика, която царят му казал по адрес на Тодор Живков и атакува фронтално президента Радев!

Борисов си спомни умилителна реплика, която царят му казал по адрес на Тодор Живков и атакува фронтално президента Радев!

1525412535-qrrr
Докато охранявах Тодор Живков, имах възможност да слушам много, дори как се управлява точно Политбюро. Това заяви в интервю пред Нова телевизия, от Министерски съвет премиерът Бойко Борисов.
 Щях да се плаша, че съм толкова време на власт, ако по някакъв начин насилствено съм я държал. Сега давам на всички да управляват, но като дойдат избори, не могат да ни бият. Какво да направя аз“, заяви Борисов.
„От царя съм чувал същите истории, исторически като факти, които съм чул и от Тодор Живков.
Считам, че тези неща са ми били много от полза“, призна той.
Борисов си спомни и как Царят Сакскобургготски му казал по адрес на Живков: „Борисов, ти имаш редкия късмет да общуваш с него, когато се е очовечил“.

Той се държи като президент на една партия, на две – БСП и ДПС. Не може ние да мълчим, защото той е президентът.

 

С тези думи  Борисов атакува президента Румен Радев.

Президентът говори като човек, сякаш е дошъл от някъде, а години наред е бил командир във ВВСВ моя кабинет твърдеше, че авиацията се приземила. А с какво ще прави парад на 6 май? Купили сме самолети и вертолети, които дори не летят, но са последен модел и много скъпи. Тоова сме го направили ние. „Спартани“ купили, ама сега от два правим един. Защото не може да се обслужва и ремонтира.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Според Борисов Радев не може да бяга от проблемите в армията, защото е бивш шеф на ВВС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не може – откак съм аз, да има само проблеми. А имаше филми – „Баш майстора“, гледах го, такъв е българският строител, припомни Борисов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Само ГЕРБ подкрепя президента Радев за  2% от БВП да се отдели за отбрана. Партията БСП, която го издигна, не го подкрепя. Нинова категорично заяви на КСНС, че няма да подкрепят искане за 2% от БВП да отиде за отбрана. А не чух президентът да каже, че ако спазим желанието на Нинова, нарушаваме изискванията на НАТО, каза още министър-председателят.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Враждата може да е само отрицателна. За мен президентът винаги е бил обединител на нацията, в момента не виждам да казва нищо, което да обединява. Ако има данни за корупция, да даде човека на прокуратурата. Без доказателства, не може да излезеш и да говориш така“, каза премиерът

Политика

More in Политика

171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024