Коментари

В китайското разузнаване потресени – каква е тая държава, тук управниците са откраднали поне 250 млн. евро само през последната година…

В китайското разузнаване потресени – каква е тая държава, тук управниците са откраднали поне 250 млн. евро само през последната година…

Китайското разузнаване потресени – каква е тази държава тук управляващите са откраднали поне 250 милиона евро само през последната една година…

На фона на всички тирирамби на българските медии, че китайците ще похарчат парите си в България се появиха информации, които са разпространени от китайското разузнаване какво и как се случва в България.

 

Според източниците ни, докато са гостували в България китайците, не са допускали българи до етажите в хотела си, защото са се страхували да не бъдат окрадени и да не ги обвини някой после в Китай, че са се срещали и коментирали корупционни схеми на четири очи с компрометирани български политици.

Според китайското разузнаване в България само през последната една година са откраднати в корупционни схеми с участието на политици над 250 милиона евро, като се крадяло от всичко от издаване на документи, до строежи на спортни зали и пътни съоръжения.

 

Китайците просто били потресени от бездействието на българската прокуратура и съд, но по – късно осъзнали факта, че в България корумпираните назначават органите и хората, които трябва да ги разследват.


Китайски разузнавач е коментирал със свои колеги, че България е световен шампион по крадене на пари от всичко, независимо дали става дума за внос, износ, обществени поръчки или издаване на документи.

 

Според разузнавача китайците са били в София, защото ги интересуват Гърция, Унгария и Румъния, а България е трябвало да бъде уважена като домакин, но освен заем, който ще връщат с лихвите нищо друго не е договаряно.

 

Техният премиер е един примат, който като види банан, който може да открадне полудява и започва с изцепките. Позволи си да унижава нашият премиер, като го направи куриер по който изпрати букет за Ангела Меркел, този човек е за психиатрията, това няма как да е политик е коментирал още китайският разузнавач.

Източник: https://xaknewzz.blogspot.com/2018/07/250.html

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024