Коментари

Защо беснеят либералите?

Защо беснеят либералите?

 

 

0000382505-article2

 

 

Веднага след срещата на Владимир Путин и Доналд Тръмп световният либерален коментариат изпадна в тежка истерия.

 

 

 

Настоящи и бивши политици, анализатори, журналисти ни заливат с апокалиптични прогнози за бъдещето на човечеството. Защо? Какво толкова казаха президентите на Съединените щати и Русия, че либералите от всички страни изпаднаха в неконтролируем бяс?

 

 

 

 

При това основната им мишена е не толкова Путин, когото те са свикнали да обвиняват във всички мислими и немислими престъпления, колкото Доналд Тръмп.

 

 

 

Именно срещу американския президент е насочен либералният патос.

 

 

 

 

 

 

Предаванията на Си Ен Ен и Би Би Си, страниците на „Вашингтон Поуст“ и „Ню Йорк Таймс“ са пълни основно с мненията на антитръмпистите.

 

 

 

 

 

Яростта им се дължи на факта, че Доналд Тръмп се опитва да прави това, което би трябвало да прави всеки един нормален американски президент. Възстановява диалога с Русия. Точно това не могат да му простят.

 

 

 

 

Истаблишментът в САЩ, Великобритания и на много други места не желае това да стане. Истаблишментът иска война.

 

 

 

 

Ако не гореща, то най-малкото студена. Иска Русия да бъде поставена на колене, да бъде превърната в парий, който безпрекословно ще изпълнява всичко, което й бъде наредено.

 

 

 

 

 

И всеки,, който не работи в тази посока, пък бил той и американският президент, бива обвиняван, че е руски шпионин. Хора, които иначе изглеждат напълно адекватно, започват да бълват нелепици, веднага щом се повдигне темата за Русия.

 

 

 

 

 

Според подобни велики умове Доналд Тръмп е вербуван от КГБ още през 80-те години на миналия век и оттогава до днес е маша в ръцете на руснаците. Ако в подобно абсурдно твърдение имаше дори и частица истина, всичко, които споделеят тази теза, би трябвало да признаят КГБ за най-великолепната организация на всички времена.

 

 

 

 

 

 

Само така може да бъде характеризирана една разузнавателна служба, която още преди четири десетилетия е предвидила, че Тръмп ще стане президент и се е сетила да го вербува!? Същото важи и за една друга малоумна хипотеза, според която Доналд Тръмп е спечелил президентските избори, благодарение на 12 руски хакери. Това наистина би трябвало да са най-великите хакери на света, след като са убедили милиони американски избиратели да гласуват по точно определен начин. Нещо като 12-те апостоли на непобедимото хакерство.

 

 

 

 

 

 

 

Ако това наистина е така, единствената роля, която остава за Владимир Путин, е ролята на Христос. Защото само един Христос би могъл да извади Великобритания от ЕС и да накара американците да гласуват съобразно волята му. Това звучи безумно, нали?

 

 

 

 

 

Точно толкова безумно звучат и обвиненията към Русия, че е решила изборите в САЩ, както и към Тръмп, че е руски агент. Също толкова безумно е да се твърди, че американският президент е обладан от някаква ирационална любов към Русия и затова иска да се разбере с Путин. Доналд Тръмп няма нищо общо с русофилството. Той е прагматик и бизнесмен.

 

 

 

 

 

И точно понеже е такъв, знае, че за Америка е по-добре да сътрудничи, а не да воюва с Русия. Да, има и хора, които печелят добре от противопоставянето. Дори много добре. И те ще направят всичко възможно, за да съхранят печелившия си бизнес. Само дето печалбите, които трупат либералните елити, са за наша сметка. За сметка на обикновените хора.

 

 

 

 

 

 

 

А обикновените хора вече не искат да работят за обогатяването на елитите. И затова предпочитат Русия и Съединените щати да се разбират, а не да се карат. Тук е и една от основните разлики между нас и либералите. Либералите искат руско-американските отношения да са в отвратително състояние. И побесняват всеки път, когато се появи възможност за подобряването им.

 

Петър Волгин,

БНР

Коментари

More in Коментари

урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024