Коментари

Ал Йо отново изпълзя от нафталина: Русофилството е срам за България

Ал Йо отново изпълзя от нафталина: Русофилството е срам за България

 

AL

 

Санкциите срещу Русия

На 1 декември 1939 г. в своя брой №84 болшевишкият вестник „Правда“ публикува изявление на Йосиф Висарионович Сталин по въпроса за „вината“ за „началото“ на Втората световна война.

Ето думите на „бащата на народите”:

1. „Не Германия нападна Франция и Англия, а Франция и Англия нападнаха Германия“.
2. „След началото на военните действия Германия се обърна към Франция и Англия с мирни предложения, а Съветския съюз открито подкрепи мирните предложения на Германия;“
3. „Управляващите кръгове във Франция и Англия отклониха, както мирните предложения на Германия, така и опитите на Съветския съюз да постигне бързо прекратяване на войната.“
Казва всичко това този

негодник и масов убиец,

след като още на 23 август същата година СССР и Германия подписват зловещият и трагичен за народите на Европа „Пакт за ненападение” известен още като Договор „Молотов – Рибентроп”, с таен протокол към него, който определя как да се раздели „европейската плячка”. Следва подялбата на Полша, окупацията на Литва, Латвия и Естония от СССР, война срещу Финландия, заграбване на територии от Румъния (сегашна Молдова и Северна Буковина) и присъединяването им към СССР. Следва Катинското клане.

В същото време Германия разширява своята територия чрез «присъединяване» на Австрия, окупация на Чехия и Полша и продължава по начертания план към Белгия, Холандия и Франция. И да не пропуснем, че само месец след злокобния август 1939 г. Германия и СССР са сключили и отделен „Договор за дружба и граници”.

За този договор малко се знае, но е факт, че именно той осигурява тила на Германия. За да може спокойно Хитлер да си разиграва армията в Западна Европа.

Определението за тази постъпка на СССР е само едно – негодничество. В този гнусен „Договор за дружба и граници” за Полша се говори като за „разпаднала се държава”. И изключително нагло, типично по нацистки и комунистически, се хвърля вината за създалото се положение върху Англия и Франция.

Тук именно е текстът, който Сталин преразказва на 1 декември 1939 г. И той гласи следното: „Англия и Франция са отговорни за продължаването войната и в случай на продължаване на войната, правителствата на Германия и на СССР ще встъпят във взаимни консултации по отношение на необходимите мерки.” Вече знаем какви бяха тези „взаимни консултации” и „необходими мерки”. Целта им бе да загинат 100 милиона души. Хей така,

за кеф на ненормалниците Сталин и Хитлер

И за радост на днешните „русофили” и „неонацисти”. Две седмици след изявлението на Сталин от 1 декември 1939 г. СССР е изключен от ОН (Обществото на народите) заради агресията си «срещу финландската държава».
Припомням тези факти, защото има глупаци у нас, които все още не ги знаят или ако ги знаят, се правят на социалисти или атакисти. И се представят за „русофили”. И за да е абсурдът пълен в началото на юни влетя новината,че т.нар. Национално движение „Русофили” е номинирало бившия ни премиер Симеон Саксобургготски за член на международен Съвет на ветераните–русофили. „Аферим, дядо, машалаах” ще кажа, перифразийки Иван Вазов.

Уж български цар, а то – чуждопоклонник,

че и ветеран – чуждопоклонник. Това, което си спомням от даскалото някога е, че на чуждопоклонниците нашите истински царе са им рязали главите. А компания на Симеон Сакскобургготски в този съвет щял да му прави германският шмекер Герхард Шрьодер, канцлер на Германия, а след края на мандата и „товарищ газов магнат” в руските компании Газпром и Роснефт.

Наглостта на руснаците няма граници и в наши дни. Днес Русия има войски в Украйна, Грузия и Молдова против волята на техните правителства. В наши дни тя осъществи военна агресия срещу тези държави и окупира техни територии. Засега в ООН само осъждат с резолюции политиката на Кремъл, а демократичните държави търсят начин да укротят руската ненаситна агресивност чрез санкции.

Впрочем санкциите срещу Русия са единственото мирно средство за предотвратяване на нова световна война. Те все пак не позволяват на днешния владетел на Кремъл да се самозабрави напълно като Сталин и Хитлер. А и си няма „верен” съюзник, какъвто някога Сталин намери в лицето на Хитлер. Пробва с Ердоган, защото Мадуро не става. Но не е същото.

И все пак, руската наглост, която е добре позната на хората от ХХ век, е може би изненада за младите хора от ХХI век. Тази наглост отне живота на веледостойният български цар Н.В. Цар Борис III, тя окупира България през 1944 г. и пак тя направи така, че курдиса у нас във властта една шепа негодници и продажници, които чрез нечуван терор отнеха живота на много българи и наложиха на страната ни тъпата комунистическа съветска система, която доведе България до катастрофа.

Затова и днес, когато страната ни е член на НАТО и ЕС, когато заедно с другите демократични държави е въвела също санкции срещу Русия, не може да не дразни тази демонстрация на въшлясали ушанки, каквото наблюдаваме в последно време у нас. И не само дразни, но и предизвиква потрес и гняв.

А „ветеранът-русофил” да вземе и да си седне на задника.

И ако трябва – дайте му ги тия пусти имоти, за да миряса. Защото за баща си и за чичо си трябва той сълза да пророни, убийците им трябва да кълне и проклина, а не като износен грамофон все същата плоча на същото място да върти.

А «русофилството» му, особено днес, е срам за България. са единственото мирно средство за предотвратяване на нова световна война

Александър Йорданов

Източник: Нюз фронт

Коментари

More in Коментари

залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024