Коментари

Ето каква е премълчаната истина за побоя над репортера Димитър Върбанов

Ето каква е премълчаната истина за побоя над репортера Димитър Върбанов

прибит

 

 

 

Жесток побой отнесе репортерът на „Господари на ефира“ Димитър Върбанов. Младежът бил нападнат от служители на склад за храни във Велико Търново, когато се опитал да вземе интервю от шефа им Иван Иванов.

 

 

 

 

Върбанов отдавна работил по случая със склада, в който се препакетирала храна с изтекъл срок на годност. И същата се пускала обратно в търговската мрежа и дори се използвала за снабдяване на детски кухни. Репортерът подал сигнали за нередност до всички възможни институции, включително и до прокуратурата.

 

 

 

 

Но резултат – нямало. Получил само едно голо обещание, че складът ще бъде затворен. Но и това не се случило.

 

 

 

 

„Всеки път, когато взимах интервю от Иван Иванов, той се чувстваше абсолютно недосегаем“, сподели вчера Димитър Върбанов от болничното си легло. И добави, че се надява, че след като премиерът Борисов е разпоредил биячите да бъдат заловени, това наистина ще се случи и те ще си получат заслуженото.

 

 

 

 

Но дали колегата Върбанов е наясно, че причината насилниците му да се чувстват недосегаеми и да продължават с години да тровят с развалената си храна деца и възрастни, е именно в режимът на премиера Борисов?!

 

 

 

 

Наясно ли е Върбанов, че за 10 години управление на ГЕРБ държавата ни бе разпарчатосана на феодални владения, които се държат от местни сатрапи – верни до гроб на ПП ГЕРБ и лично на премиера Борисов, на когото цакат и процент?!

 

 

 

И щом някой от тях е решил да продава отрова – няма сила, която да го спре. А всеки дръзнал да го попита защо го прави- ще си отнесе боя като стой та гледай.

 

 

 

 

А дали Върбанов знае, че шефовете му са сред най- ревностните поддръжници и пропагандатори на този режим?! Дали си дава сметка, че Магърдич и сие рискуват здравето и живота му, за да си напълнят предаването… докато ядат и пият с босовете на биячите му.

 

 

 

 

А на финала приемат от тях огромно грантово финансиране… За да продължат да пропагандират и агитират в полза на властта на ГЕРБ! Тъжно. Много тъжно.

 

 

 

 

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

More in Коментари

960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024
960x540

Тази арт-инсталация е струвала 100 000 лева. Аз съм виждал графити в подлези, в които има повече „арт“

април 28, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024